IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rescaten a una gata amb una quantitat enorme de pelatge enredat

La van trobar després d'internar el seu amo amb Alzheimer a una residència geriàtrica

La gata es diu Hidey i vivia a la localitat estatunidenca de Pittsburg amb un home que patia Alzheimer. L'ancià anava empitjorant i van decidir internar-lo en una residència geriàtrica per tal que pogués rebre l'atenció necessària. Passat un temps, un familiar llunyà anomenat Paul va recordar que en aquella casa sempre hi havia viscut una gata. Així doncs, va anar a veure si la trobava... i es va endú un bon ensurt.

La va buscar per tot arreu però no la trobava, fins que de sobte una «estranya criatura» –amb paraules del mateix Paul– va sortir corrents de sota del llit i va baixar les escales fins a arribar al soterrani. En Paul no estava segur de quin animal era aquell, però reconeix que «al principi, vaig pensar que era un gat que tenia una manta damunt». També afirma que «en veure-la de prop, em va passar l'ensurt i em vaig posar molt trist». Efectivament, va resultar ser una gata, però no portava cap manta a sobre, sinó que tenia una gran quantitat de pèl acumulat. Tenia tant de pelatge enredat que se li havien format unes rastes gruixudes i semblava una espècie de pop.

Finalment, en Paul va aconseguir agafar-la i la va portar a l'associació local de rescat animal. Els veterinaris no havien vist mai res similar i fins i tot van haver d'adormir-la per poder treure-li quasi un quilo de pèl embullat. Tenia sobrepès de pèl, motiu pel qual la pobra gata no podia ni girar el coll per netejar-se sola.

Durant bastant de temps, la Hidey va estar vivint amb una persona malalta que no estava capacitada per fer-se'n càrrec. Però, per sort, després de trasquilar-la i de rebre tractament mèdic, la Hidey ha millorat i va superant a poc a poc les seves pors. En Paul va quedar molt afectat per la situació de la Hidey i va decidir adoptar-la.


Comentaris

envia el comentari