Primer pla d'Isa Pantoja somrient

El responsable del patiment de Chabelita, retratat: Algú proper a Kiko Rivera

Dulce Delapiedra ha assenyalat directament un membre del clan Pantoja

Dulce Delapiedra no ha tingut pietat amb ningú a l'hora de sortir a defensar 'la seva nena'. La que va ser mainadera d'Isa Pantoja ha assenyalat directament un membre del clan Pantoja com a «miserable, pirat i racista».

Algú que va fer la vida impossible a la germana de Kiko Rivera sempre que va poder i que mai no va acceptar els orígens de la jove.

D'aquesta manera, Dulce va explicar a 'Lecturas' coses tan impactants com que Isabel Pantoja deixava la seva filla, quan encara era menor, amb el seu germà Juan.

Isa Pantoja
Isa Pantoja va viure un infern quan estava embarassada | Europa Press

Un dels membres més desconeguts de la família, que va arribar a negar a Chabelita des del menjar fins a l'assistència mèdica, cosa que li va acabar passant factura durant l'embaràs.

«Juan comprava iogurts per a la seva nòvia, per a ell i per a la seva mare», explicava Dulce a la revista.

«El menjar que no era de nevera l'amagaven a la seva habitació, perquè no se'ns acudís agafar-lo», l'acusava.

Muntatge de la portada de la revista Lectures del 24 de novembre de 2021
Dulce ha posat Cantora de cap per avall: Ens ho explica la Bianca | La Notícia Digital

Just per això, Dulce es veia obligada a anar al supermercat a comprar menjar per a Isa amb diners de la seva butxaca.

No obstant això, un dels episodis més greus va ocórrer mentre Isabel Pantoja era a Mèxic. Isa va patir una amenaça d'avortament, i la llavors mainadera la va haver de portar d'urgència a l'hospital.

Juan Pantoja, acusat de fer la vida impossible a Chabelita

Lamentablement, però, el seu cotxe estava espatllat i va haver de demanar ajuda a Juan. I ell es va negar rotundament a prestar-li el seu automòbil.

«El seu tiet Juan. I dir-li tiet és una manera de parlar, perquè no ha exercit com a tal», assenyalava Dulce Delapiedra.

«No em va deixar el cotxe perquè era per a la seva nòvia», carregava amb duresa contra el germà de la cupletista.

«Va estar a punt d'avortar», lamentava fent referència a Isa. «Per a ell, la Isa era una càrrega», sentenciava.

Dolç Delapedra a l'aeroport amb Asraf Beno i Isa Pantoja
Dulce Delapiedra va cuidar Isa Pantoja durant molts anys | GTRES

Dulce també confessava que «quan Isabel va arribar d'Amèrica, ens vam asseure amb ella. En aquell moment, aquest tio només volia anar-se'n».

«Li vam explicar que Juan no ens va deixar el cotxe per anar a l'hospital, i va dir: "Arriba a ser aquí ara mateix i se'n va caminant a Sevilla"», explicava. Una revelació davant la qual la cupletista es va trencar: «Quan ho va saber, va plorar».

D'altra banda, la que també ha pujat al carro de les acusacions ha estat Marta, ex de Juan Pantoja.

Ella ha arribat a insinuar que ha viscut coses pitjors que les que explica Dulce. Així, confirmava les dures circumstàncies per les quals va haver de passar Chabelita sent només una adolescent embarassada.

Isabel Pantoja emocionada amb les mans a la boca fent el gest de resar
Isabel Pantoja s'ho va passar molt malament quan va descobrir l'infern que vivia la seva filla | GTRES

«Jo és que he viscut coses pitjors, així que reafirmo això i moltíssimes altres coses més», incidia Marta. De fet, destacava el racisme i el maltractament que rebia Chabelita per part de la família.

«Deien coses que em deixaven atònita. He tingut moltíssimes discussions amb Juan Antonio per això, per com menysprea la gent, per aquest masclisme que té», lamentava.

«En aquesta família han passat coses molt fortes, però fortes del tot...», sentenciava. «Jo, això del menjar caducat també ho he viscut».

«Arribar a casa per a preparar el sopar, obrir la nevera i trobar-te 50 grams de carn picada, ja ennegrida», ha remarcat l'excunyada d'Isabel Pantoja.

A més, qualificava Juan com a «miserable» i posava de manifest que «es gastava els diners en coses que no eren de primera necessitat en lloc de comprar menjar».

Tot i això, Marta continua guardant silenci sobre certs assumptes. I assenyala que el seu ex està «totalment sonat”. «Podria explicar tantes coses... Jo ho he viscut, he dormit amb ell».

«He vist què feia mentre jo dormia, què feia abans d'arribar a aquella casa, què feia quan me n'anava...», ha afegit.

Tot i això, segons ella, cap membre del clan Pantoja toca vores: «Però és que en aquesta família tots estan malament del cap. L'única que se salva és la Isa».