YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Reina Letícia criticada per un 'lleig' a un ciutadà durant una visita

La resposta que ha proporcionat Letícia durant el discurs del vilatà ha caigut molt malament en diversos sectors

Visita dels Reis a Vinuesa (Soria) el dimecres 15 de juliol de 2020
Letícia ha fet un gran lleig a un dels veïns de la localitat de Sòria | Casa de SM el Rei

Els Reis d'Espanya continuen amb la seva visita per tots els territoris i durant la jornada d'aquest passat dimecres han estat en Vinuesa, a la província de Sòria. Durant l'estada a la localitat soriana, un dels veïns de la vila estava traslladant un bonic missatge d'esperança a ses majestats i ha estat en aquest moment quan la Reina Letícia ha dedicat una vergonyosa resposta al vilatà, al qual ha arribat a interrompre.

La visita dels Reis a Vinuesa, Sòria

Així, Felip VI i Letícia han passejat pels carrers de la vila i durant la seva estada han pogut escoltar i parlar amb els habitants sobre els problemes que afecten la localitat a causa del coronavirus. De fet, han pogut mantenir una xerrada amistosa i amena amb els vilatans asseguts en els bancs de la plaça.

  

Abans que això succeís, els Reis s'han aturat a xerrar amb els veïns que els estaven esperant al carrer i alguns d'ells els han regalat un lot de gerds ecològics sembrats a la localitat veïna.

Durant la breu xarrada, un dels veïns ha sorprès ses majestats amb un missatge que deia el següent: «El que volíem és fer-li saber que als pobles encara quedem gent que veiem el futur amb il·lusió, que ens vam embarcar en projectes...».

En aquest moment, en què la il·lusió del discurs del vilatà estava a la part alta, la Reina Letícia ha tallat el seu discurs per fer una pregunta a la veïna que tenia al costat que molts han titllat de vergonyosa: «¿Distribuïu per tot Espanya?».

Aquesta pregunta ha tallat a l'home que li estava dedicant unes boniques paraules als monarques, ja que Letícia no ha deixat ni que acabés d'oferir-los el seu discurs en aquests temps de sotsobre general i de la qual els pobles no n'estan exempts.

Malgrat això, els Reis han tingut un molt bona rebuda per part de la població i els han dedicat tota l'atenció que es mereixen ses majestats. Així, els Reis continuaran el seu particular recorregut de la geografia espanyola per intentar aixecar els ànims després d'aquesta enorme crisi sanitària.


Comentaris

envia el comentari