IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«Demana-li diners al teu pare», la resposta d'un restaurant de Barcelona a una influencer que els demanava múltiples ofertes

El restaurant de la ciutat comtal ha difós el missatge a les seves xarxes i ha carregat durament contra la influencer

El restaurant 'Topik' de Barcelona
El restaurant 'Topik' de Barcelona | Topik

L’era digital passarà a la història per ser un gran motor de canvi. Ningú pot negar que els avenços de la societat es deuen —en gran part— a la tecnologia i a unes noves corrents socials que avoquen en el que avui en dia coneixem com: ‘Youtubers’ o ‘Influencers’ .

Precisament abordant aquests segons, els anomenats ‘influeincers’ per la gran influència que tenen en diverses corrents de societat, apareix una anècdota d’allò més sonada. I és que el restaurant ‘Topik’ de Barcelona ha denunciat a través de Twitter un missatge d’una ‘influencer’ que volia  menjar de franc al seu espai.

Demana «un descompte» a canvi de publicar alguna imatge a les xarxes

«El meu nom és Leila, tinc 27 anys i visc a Suïssa. He estat molt activa com influencer en l'últim any i ara estic viatjant i publicant fotografies al meu compte», comença explicant la jove a través d’un missatge privat al Twitter del restaurant ‘Topik’.

Al fil de la descripció, la noia demana: «Tens alguna oferta? Menjar o beguda gratis o algun descompte? Normalment viatjo amb amics i m'agradaria tenir una oferta per a tots».

La resposta del restaurant, finalment, no es va fer esperar. I no només això, ja que aquests van carregar contra la jove i van fer-ho públic a través de les seves xarxes socials.

«Demana-li diners al teu pare»

Aquesta ha estat, doncs, la taxativa resposta del restaurant a la jove que volia menjar-hi gratis. L’encarregat de les xarxes de ‘Topik’ no s’ha estat de res i ha parlat amb duresa sobre la noia a qui li ha dit: «Demana-li diners al teu pare».

«Nens de 27 anys dient que si els regales menjar o els fas descompte al teu negoci… Es denominen influencers, de casa nostra viuen 7 famílies. Demana-li diners al teu pare», exclama el restaurant després de la petició.


Comentaris

envia el comentari