Un restaurant gadità arrasa a les xarxes per la seva resposta a les dures crítiques d'un usuari de TripAdvisor

El restaurant Venta Aurelio li va recordar a l'usuari que va marxar descontent perquè no volia pagar
Restaurante Venta Aurelio de Chipiona, Cádiz
Restaurant Venta Aurelio a Chipiona, Cadis| TripAdvisor

Amb les noves tecnologies i l'era d'Internet, un dels primers llocs als quals acudim per buscar nous llocs per anar a menjar, tant sols com acompanyats, són els portals que posen nota als restaurants i en els quals també s'acostuma a poder deixar comentaris amb les millors i pitjors opinions del lloc.

  

  

TripAdvisor és probablement una de les pàgines d'aquest estil més conegudes i populars a Catalunya, i és habitual trobar-se en ella amb clients descontents que posen molt mala nota a alguns establiments o fins i tot algun que amenaça de criticar a l'establiment per intentar aconseguir algun avantatge, sabent que el poder de les xarxes i d'internet per donar dolenta —o bona— fama a un negoci és molt fort.

  

  

En els últims mesos, a més, la pàgina ha deixat de ser un lloc per als clients si no que els restaurants i els seus responsables també s'han sumat al carro de donar la seva versió dels fets.

  

  

Aquest és el cas del restaurant Venta Aurelio, situat en Chipiona, Cadis, que s'ha convertit en un fenomen a les xarxes per la resposta que va donar a un client que va quedar molt insatisfet i va voler donar la seva opinió.

 

El restaurant va rebre dures crítiques a TripAdvisor

L'usuari va voler compartir la seva mala experiència i va comentar el seu descontentament a la pàgina, criticant especialment el menjar —el gust, la textura, la seva organització— però també el servei dels empleats. La seva crítica deia així:

 

«Fuimos a conocer la venta en familia y salimos decepcionados: comida sobrevalorada y escasa, todo bastante salado, almejas muy pequeñas para su precio en carta, calamar a la brasa con mal sabor, brasa mal hecha, choco a la plancha sin sabor, te sirven el vino en cantidad como si fuera agua, nos sirvieron la comida sin seguir orden entre los entremeses y la comida principal, y no prestaron atención suficiente y olvidaron algún plato, las patatas demasiado fritas, saladas y aceitosas»

Els responsables de l'establiment van veure el comentari i el van prendre molt seriosament. Tant que fins i tot van respondre a la mateixa pàgina web i després ho van compartir en Twitter perquè tothom pogués conèixer la història:

 

Estimado usuario.

Con todo el respeto y educación que se merece, permíteme que le diga que usted tiene muy poca vergüenza y la cara muy dura.

Usted y su familia venían a comer de gañoteo y se equivocaron de lugar.

No sé si en otros establecimientos le habrán entrado al trapo, pero aquí, señor, esa forma de actuar no la contemplamos.

Usted se sienta en la mesa, pide y si, por las circunstancias que sean, no le gusta determinada especialidad lo dice al momento y se le cambia por otra que sea de su agrado.

Lo que no vale, es que usted y su familia se harten de comer y beber y a la hora de pagar empiece a decir tonterías para no pagar y amenazar con escribir y hablar mal de nuestro establecimiento. ESO AQUÍ NO VALE.

Disfrute lo que pueda y engañe a quien se deje, que la vida son dos días.

Les xarxes es posen de part del restaurant

Els usuaris de les xarxes socials no van trigar a conèixer la història i donar la seva opinió sobre el succeït, i en la majoria de casos, es van posar de part de l'amo del restaurant i del seu Director de Relacions amb Clients, Pedro S.

 

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari