Els resultats de la tercera autòpsia de Mario Biondo s’endarrereixen per un imprevist

A més, la presentadora Raquel Sánchez Silva s’ha vist obligada a denunciar les contínues amenaces i els insults constants que rep diàriament a través de xarxes socials

Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva
Els resultats de la tercera autòpsia de Mario Biondo s’han endarrerit per un imprevist | GTRES

Continua la polèmica que es va originar arran la mort del càmera Mario Biondo, el qual estava casat amb la popular presentadora espanyola Raquel Sánchez Silva. Gairebé sis anys després de la seva mort, la família de l’italià segueix fent tot el que està al seu abast per intentar esclarir què va passar exactament aquell 30 de maig de 2013, quan el que fou càmera del programa MasterChef va aparèixer mort a la casa que compartia amb la presentadora espanyola.

Estava previst que al llarg del mes de gener sortissin a la llum els resultats de la tercera autòpsia que se li ha practicat a Biondo, però ara, tal com recull el mitjà ‘La Coctelera’, acaba de fer-se públic que aquests resultats es retardaran a causa d’un imprevist.

Guerra oberta entre Sánchez Silva i la família de Biondo

La mort de Mario Biondo va caure com una autèntica bomba en el si de la seva família. Des del primer moment, els pares de l’italià van tenir clar que l’assumpte era més fosc del que semblava, i sempre han defensat que el seu fill no es va suïcidar. «Mario volia viure», manifestaven els seus familiars en un comunicat de premsa.

Una opinió que no compartia la seva vídua, que no va tardar a trencar relacions amb la seva família política. Des de llavors, els seus camins han discorregut per separat: mentre Sánchez Silva intentava refer la seva vida, els pares de Biondo removien cel i terra en un intent de demostrar que el seu fill no es va treure la vida aquella fatídica matinada de 2013.

Mario Biondo
Els pares de Mario Biondo sempre han defensat que el seu fill no es va suïcidar | Twitter

Els resultats es retardaran perquè ha passat «quelcom molt important»

La lluita dels pares del càmera va començar a veure la llum el passat mes de juny, quan es va reobrir el cas. Uns mesos després, concretament l’11 d’octubre, es feia públic que la Fiscalia General de Palerm havia pres la determinació de sotmetre el cadàver a una tercera autòpsia. I finalment, el 21 de gener d’aquest mateix any anunciaven que el forense espanyol que va practicar la primera autòpsia a Biondo seria investigat.  

Estava previst que els resultats arribessin al llarg del mes de gener, però durant el dia d’ahir la revista ‘Look’ informava que la conclusió del cas es tornava a retardar. Tot i no saber del cert quin és el motiu d’aquest ajornament, la mare de Mario feia patent el següent: «el resultat de l’autòpsia es retardarà perquè ha sorgit quelcom molt important».

En aquest sentit, Santina ha explicat que «donarem a conèixer l’evolució del cas quan els nostres advocats ens permetin donar la notícia». Amb tot, la mare del càmera s’ha mostrat esperançada: «Ens sentim molt bé, hem d’anar a poc a poc, i tota la veritat veurà la llum».

Raquel Sánchez Silva denuncia amenaces a través de les xarxes

Raquel Sánchez Silva ha denunciat les amenaces que rep a través de les xarxes | Telecinco

 

D’altra banda, la presentadora Raquel Sánchez Silva ha hagut de prendre mesures després de totes les amenaces i els insults que rebia a través dels seus comptes a xarxes socials. En aquest sentit, cal destacar que les seves publicacions rebien contínuament comentaris despectius, alguns dels quals fins i tot la culpaven de la mort del seu marit.

«Qui mata paga. Prepara’t», «vigila per on camines i mira sempre enrere», «a qui vas pagar per matar al nostre Mario? Ja et queda menys, fastigosa!» i «a cobrir-te bé de diners, mentre la família de Biondo es va quedant més pobre que les rates», són tan sols alguns dels comentaris que la presentadora ha d’aguantar diàriament, provinents de comptes falsos com ‘Sempre amb Mario 2013’ o ‘Raquel Sánchez Silva puta’.  


Comentaris

envia el comentari