Retard en les obres de l'espectacular palauet dels pares de Shakira

El futbolista i la cantant no estan reparant en les despeses i construeixen un enorme palauet
Shakira i Piqué amb els pares de la cantant | colombia.com

 

Fa uns mesos que els pares de Shakira van decidir mudar-se a Catalunya per tal d'estar més a prop de la seva filla, els seus néts i Piqué. La cantant colombiana es va posar mans a l'obra i mai millor dit, va decidir posar-se a treballar en les obres de construcció de ni més ni menys que un palauet en un recinte de 4.000 metres quadrats i que es troba al costat del seu domicili.

La parcel·la, situada a Pedralbes, va ser comprada per Piqué el 2014 per evitar que hi hagués veïns al seu voltant que els poguessin interferir en la seva vida privada. Quan els pares de Shakira van comunicar la notícia a la cantant, els Piqué van trobar una altra utilitat per a una parcel·la que ha estat diversos anys buida i van encarregar la construció d'un palauet a finals de 2016.

 

No obstant això, segons Vanitatis, les obres no estaran a temps per a la data que la família del cantant i el futbolista tenien previst, abans d'aquest estiu. Els veïns han explicat al mitjà que les obres van més a poc a poc del normal, cosa habitual a causa de les pròpies característiques de l'obra. Pel que sembla, la idea és edificar un súper xalet, més gran encara que el domicili de la parella i tindrà una estètica similar, ja que va a càrrec de la mateixa arquitecta que els va construir la casa de Barcelona i la del Pirineu Català.