Mario Biondo

Es retarda sis mesos més la investigació sobre la mort de Mario Biondo

La mare de la víctima acusa el criminòleg Navasquillo d'estar protegint qui va matar el seu fill

El cas de Mario Biondo, exparella de la presentadora espanyola Raquel Sánchez Silva que va aparèixer mort en el seu pis fa ja sis anys, no deixa de sorprendre. Malgrat i el temps que porta obert el cas, a hores d'ara l'única novetat que hi ha és que la investigació s'allargarà sis mesos més.

No hi ha aigua clara envers aquest cas i el procés judicial que tracta d'esclarir els fets a Itàlia, necessita més temps per a estudiar proves i determinar les veritables causes de la mort de Biondo. Però mentre el judici va per una banda, per una altra el detectiu i criminòleg Eduardo Navasquillo que els pares del mort van contractar, diu la seva i deixa obertes portes que són el focus de la polèmica.

Les declaracions del criminòleg en un programa de televisió italià

Recentment, Navasquillo va aparèixer en un programa de televisió italià i va assegurar que no hi havia novetats en relació a la mort de Biondo i que tot apuntava al fet que l'home s'havia suïcidat. Tanmateix, explicava que «Mario havia consumit cocaïna, els primers resultats i l'informe toxicològic ho confirmen. També es va saber que havia begut alcohol i que la droga ajuda a suïcidar-te». 

Però aquestes paraules que Navasquillo va dir en directe, no conjuguen amb les que suposadament va dir una vegada quan es van apagar les càmeres. Segons explica 'JALEOS', el detectiu va explicar a membres del programa que «tinc molta informació que no diré, perquè el procés està completament tancat a Itàlia. Guardo proves, no per mi, sinó per a altres persones que podrien ser acusades de la mort de Mario. Només puc divulgar-les si un jutge em pregunta». 

La indignació de la mare de Mario Biondo, Santina

Davant aquesta polèmica i suposada confessió, Navasquillo ha sortit en defensa de la seva mateixa imatge i ha negat rotundament haver dit aquestes declaracions. Per la seva banda, la mare de Biondo, Santina, ha manifestat no estar molt conforme amb l'actuació del criminòleg i ha lamentat que: «Ell està protegint a qui va matar el meu fill». Finalment, la presentadora espanyola segueix el procés des d'Espanya després de sis anys de patiment, incertesa i preocupació per la decisió final del jutge italià.

Eduardo Navasquilla al programa italià
El criminòleg Eduardo Navasquilla va acudir a un programa de televisió per tornar a fer declaracions sobre el cas | Youtube

 

També et poden interessar...