Antonia San Juan es deixa 14.000 euros en retocs estètics i queda irreconeixible

L'actriu s'ha sotmès diverses vegades a operacions estètiques

Antonia San Juan en una entrega de premis
Antonia San Juan sorprèn amb els seus retocs estètics | Xarxes socials

Que l'actriu Antonia San Juan -coneguda popularment per interpretar a Estela Reynolds a 'La que se avecina'- s'hagi operat no és cap novetat. A finals de 2018 ja va reconèixer públicament que s'havia sotmès a alguns retocs estètics perquè, tal com ella va assegurar: «Com no m'he de fer res amb 57? Estaria feta un quadro». Ara, i després de més de 14.000 gastats, ens ha presentat la seva nova cara, digna de les més dives de la televisió.

A Madrid es va celebrar fa uns dies la 29 edició dels Premis de la Unió d'Actors i Actrius, i Antonia San Juan no va perdre l'oportunitat de lluir la seva nova i millorada cara, després d'invertir uns 14.500 euros només en aquesta part del cos.

Operacions estètiques per valor de 14.500 euros

La coneguda actriu va sorprendre a tots els assistents -i hores després a tots els espanyols- amb el seu nou 'look' de pòmuls marcats i pell molt tersa, sense cap arruga malgrat els seus 58 anys. El canvi no va passar precisament desapercebut, ja que va mostrar una imatge bastant diferent de la que vam poder veure uns mesos enrere.

Aquests 'petits' retocs de l'actriu han estat obra de Clínicas Lola Sopeña Medicina y Cirugía Estética. La clínica no ha oblidat repassar tot el que Antonia San Juan -Estela Reynolds per a molts- s'ha fet a la cara en els darrers mesos.

«S'ha corregit el nas mitjançant una rinoplàstia per un import de 5.000 euros», s'ha posat Botox al front, entre les celles i s'ha corregit les potes de gall. Finalment, fonts de la clínica asseguren que s'ha sotmès a un «lífting facial anterior amb mentoplàstia de 9.000 euros». Quasi res.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari