Es revela el secret millor guardat de Kiko Hernández

El col·laborador va passar a producció tiquets de despeses de 50 cèntims

Kiko Hernández en 'Sálvame'
Kiko Hernández a 'Sálvame'. | Telecinco

Kiko Hernández és una de les persones més polèmiques del nostre panorama televisiu actual. El col·laborador de 'Sálvame' sempre té l'escopeta carregada i a punt per disparar, i viu contínuament ficat en enfrontaments. Uns enfrontaments que ha tingut amb gairebé tots els seus companys.

L'última de les polèmiques es va viure a la fi del passat mes de maig, quan Kiko va carregar durament contra Anabel Pantoja per unes desencertades declaracions sobre el programa en el qual tots dos col·laboren de manera habitual.

Però no ha estat l'únic enfrontament fort que ha viscut l'ex concursant de 'Gran Hermano', ja que el passat mes d'abril va protagonitzar diverses picabaralles amb la seva companya de programa Terelu Campos. El motiu principal van ser les crítiques que Hernández va abocar contra la néta de Maria Teresa Campos i les declaracions que va fer sobre el tracte de Terelu als seus companys quan treballava en Telemadrid.

‘Sálvame’ va deixar anar els plats bruts de tots els col·laboradors

Així que el programa 'Sálvame' ha decidit prendre cartes en l'assumpte i parar una mica els peus tant al col·laborador com als seus companys. Per això van preparar un espai especial perquè tota l'audiència conegués els draps bruts de la resta de la plantilla del programa. I la veritat és que la idea ha donat molt de si.

La primera a revelar el seu secret va ser la 'Princesa del poble'. La presentadora del programa, Carlota Corredissa, va fer públic que hi havia algú que «durant anys obligava a producció a portar-li de berenar un entrepà de truita amb maionesa».

L'Esteban no va dubtar a manifestar els seus pensaments abans que Corredera la descobrís. Així que sense dubtar-ho ni un segon, la de Sant Blas va sentenciar que «aquesta sóc jo, però jo no obligava a ningú».

Kiko Hernández, acusat de gasiu

Aquesta revelació ja havia causat suficient revolada per si mateix. Però la sorpresa va arribar una mica més tard, més concretament quan li va tocar el torn a Kiko Hernández, expert a assabentar-se de tot el que passa als altres i de no donar ni un detall sobre la seva vida privada.

Així doncs, la presentadora va explicar que algú de l'equip «havia passat un tiquet de despesa de 0.50 euros a producció». Immediatament totes les mirades es van centrar en l'ex concursant de 'Gran Hermano'... I tenien raó.

El col·laborador no va tenir cap problema a reconèixer que havia estat ell, però va voler donar explicacions sobre el veritable motiu de la seva mesquinesa. I és que, segons va relatar, «Jo vivia en una zona on calia agafar un peatge. El peatge era d'1,50 euros l'anada. Al dia eren 3 euros, per cinc dies són 15 euros i a l'any, 720 euros».

Així doncs, va defensar la seva actuació, visiblement molest, manifestant que «No sé si he passat 50 cèntims, però és els meus diners i com és els meus diners doncs ja està».


Comentaris

envia el comentari