Les revelacions de Carlota Prado sobre la seva presumpta violació a 'GH'

Després de la nit dels fets, la concursant va ser traslladada a una habitació d'hotel on va estar 4 dies aïllada i sense poder-se comunicar amb ningú

Carlota explica com va ser el seu aïllament
Carlota explica com va ser el seu aïllament | TELECINCO

La presumpta violació de Carlota Prado per part de José Maria durant l’edició de ‘GH: Revolution’ està portant cua. Fa unes setmanes sortia a la llum un vídeo que mostrava com l'endemà del succés, el ‘súper’ va cridar al confessionari a Carlota i l’hi va posar les imatges del que havia passat la nit anterior. Així doncs, Carlota va haver de visualitzar sense previ avís els abusos que havia sofert tot i demanar en diverses ocasions que li traguessin les imatges del davant, cosa que l’organització no va fer.

 

Aquestes imatges han causat gran commoció entre el públic del programa i ha provocat tal rebombori que la imatge del programa comença a estar una mica tocada, amb alguns anunciants que han començat a retirar els seus anuncis del format.

Carlota va ser aïllada en una habitació d'hotel durant 4 dies

Després d’aquest moment, l’organització del programa va decidir apartar la concursant de la resta de la casa per por que revelés alguna cosa del que havia passat als altres concursants, i la van aïllar en una habitació d’hotel on va passar 4 dies 24 hores vigilada, i només amb la companyia de la persona responsable durant la nit dels fets: «Em van posar de mainadera a la ‘súper’ que se suposa que podria haver-ho evitat tot. Fixa’t el grau d’humanitat que té aquesta gent», ha declarat l’afectada davant de la jutgessa.

Carlota ha donat més detalls d’aquells dies i ha assegurat viure un autèntic captiveri: «El que sí que sé segur és que vaig estar quatre dies segrestada en un hotel. Aquesta dona dormia al meu costat i em treia el comandament de la televisió i ni telèfon ni res. Tractant-me com si jo estigués boja o anés a fer alguna bogeria».

 

Carlota va passar 4 dies en companyia de la persona que estava al càrrec la nit dels fets
Carlota va passar 4 dies en companyia de la persona que estava al càrrec la nit dels fets | TELECINCO

Després de tot això Carlota va tornar a la casa i 15 dies després va ser expulsada del concurs. Un cop al plató Jorge Javier va voler tranquil·litzar-la assegurant que fora no se sabia res del que havia passat: «Tu has viscut el concurs en dues parts i en tornar vas poder-te explicar al confessionari. Aquí no s’ha parlat de res més i no ho farem per respecte a la teva intimitat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari