Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

Surt a la llum l'engany que posa en perill 'Supervivientes'

'Supervivientes' emmudeix després de descobrir-se la veritat

Supervivientes afrontava la seva nit més tensa després de l'arribada del novè expulsat. Dimarts passat, el plató de Tierra de Nadie rebia Kiko Matamoros, qui va revelar un secret fins ara desconegut. El supervivent va decidir estirar la manta i carregar contra la concursant que ha estat l'autèntica protagonista del 'reality': Anabel.

Conscient que la neboda pot ser la preferida per guanyar i amb la rancúnia d'haver perdut davant d'ella, Kiko carregava sense pietat. I és que, com no comparteix la idea que pugui emportar-se el premi, va prendre la decisió de llençar per terra la seva relació amb Yulen.

Imatge de Kiko Matamoros.
'Supervivientes' queda en evidència després de la confessió de Kiko | TELECINCO

Supervivientes en evidència després de descobrir-se la veritat

Supervivientes encara la recta final de la seva última edició amb l'expectació de qui serà qui, finalment, s'embossarà els 200.000 euros. Els concursants es troben al límit de les seves forces, però saben que només queda una última empenta.

Mentrestant, Anabel i Yulen segueixen endavant amb la seva història d'amor, una relació que molts asseguren que només estan fent servir per arribar a la final. Un dels que més s'hi ha mostrat contrari ha estat Kiko Matamoros, que tornava de l'illa tornava a Espanya amb l'escopeta carregada.

Disposat a boicotejar com sigui que la seva companya de Sálvame arribi a guanyar, el supervivent carregava contra ella. «Ha copiat el concurs que va fer Belén Esteban a GH VIP», començava dient. «S'ha fet una banda armada que pica a tothom que no combregui amb la seva filosofia», afegia, assenyalant-se com a víctima del grup de la 'influencer'.

Però la cosa no quedava només aquí, sinó que el col·laborador decidia desmuntar la relació que manté amb Yulen desvelant, cosa que segons ell considera, un muntatge. Segons sembla, els sentiments de la neboda de la 'tonadillera' pel professional de l'esgrima no són sincers, i l'única cosa que buscava era assegurar-se el pas a la final.

De fet, tal com va revelar Matamoros, l'objectiu principal d'Anabel havia estat Ignacio de Borbón i no pas l'olímpic. «Es va voler crear una carpeta amb Ignacio de Borbón, però ell no va voler entrar en aquest joc i després ho va intentar amb Yulen», va explicar.

Supervivientes es posa les mans al cap després de l'últim

Tots els presents al plató de Supervivientes van emmudir davant les paraules de l'últim expulsat. Sí, perquè, a més d'afirmar que la seva companya és una manipuladora, va desemmascarar la veritat amagada sobre la seva relació amb Yulen.

Una relació en què s'ha basat gran part del 'reality' i que s'ha convertit en objecte de debat a les xarxes i platós de televisió. Per això, que Kiko revelés el que, segons ell, s'amaga al darrere, va deixar el concurs de supervivència en una posició força complicada.

A l'audiència no li agrada sentir-se enganyada i, encara menys, quan es refereix una relació nascuda al concurs. Perquè no hi ha res que enganxi més a veure com dos concursants s'enamoren i comparteixen la seva relació amb els espectadors.

De fet, alguns concursants busquen crear 'carpetes'" per assegurar-se la seva permanència als 'realities'. El cas d'Anabel i Yulen semblava que era real; no obstant això, les paraules de Kiko afegeixen veracitat al testimoni de Desi. I és que va confessar que la història d'amor s'havia forjat en la preconvivència, cosa que deixa entreveure que podia ser una estratègia.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
'Supervivientes' emmudeix davant el possible muntatge de la col·laboradora i Yulen | TELECINCO

Carlos Sobera escoltava amb atenció les vivències de Matamoros i estava clar que no li agradava allò que sentia. Sobretot, perquè s'estava posant en dubte la legalitat i la bona feina de Supervivientes.

A més a més, va opinar que tot el concurs de la seva companya estava basat en una farsa i va lloar la seva «intel·ligència» per aconseguir el seu objectiu. «Els ha utilitzat a tots perquè la portin a coll, té súbdits i això és el que vull que se sàpiga i es conegui», sentenciava.