YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la llum tots els secrets del clan dels Janeiro, la família que està en boca de tots

Conflictes entre germans, infidelitats i molts secrets

Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid
A la llum tots els secrets del clan dels Janeiro, la família que està en boca de tots | GTRES

La família Janeiro torna a estar en el punt de mira, i tot gràcies a María José Campanario, la dona de Jesulín. Després de passar anys callada, veient com Belén Esteban parlava sobre ella i la seva família, finalment l'ortodontista explotava contra ella amb una demolidora carta en xarxes socials.

Encara que va intentar esborrar-la, sembla que els seus seguidors van fer bon compte del contingut, el qual no va trigar a sortir a la llum en tots els mitjans. Així, es revifava una vella guerra que feia anys soterrada, o almenys això és el que semblava.

Carmen Bazán, terra pel mig després del conflicte entre la seva nora i Belén Esteban

Des de la mort d'Humberto Janeiro l'any passat, Carmen Bazán ha desaparegut del mapa, i fins i tot s'ha especulat que pogués estar patint una severa depressió. A més, després d'aquesta nova guerra que ha sorgit entre Belén Esteban i la seva nora,  María José Campanario, la matriarca del clan dels Janeiro ha decidit posar terra pel mig i va marxar a viure amb la seva filla Carmen i el xicot d'aquesta, Luis Masaveau.

Una mudança a Marbella que podria ser definitiva, ja que ha deixat la seva casa, situada prop de la finca Ambiciones, tancada amb pany i clau. I és que des que se separés el 2003 d'Humberto, Carmen ha preferit guardar silenci sobre qualsevol polèmica relacionada amb la família.

Potser va ser el pes de les moltes infidelitats del 'Tigre de Ambiciones', o els constants rumors que asseguren que la relació amb els seus fills Humberto Jr., Jesús, Carmen i Víctor, no era molt bona que diguem, però la matriarca del clan va evitar acudir fins i tot a l'enterrament del seu ex a l'agost. Encara que, això sí, es va deixar veure bastant afectada.

La suposada mala relació entre Humberto Janeiro i els seus fills

Des que morís Humberto Janeiro, va començar a especular-se que la relació amb els seus fills no fos tan bona com es podria esperar. De fet, el programa 'Sálvame' revelava en exclusiva una suposada conversa en què 'El Tigre' es confessava al respecte. «Em falta el fonamental en la meva vida que és la meva família. Jo estic que no puc viure».

«Què cony faig? Que he estat un pencaire tota la meva vida per treure als meus fills endavant, i ara els teus fills et giren l'esquena i no es preocupen gens ni mica», assegurava dolgut. «Els meus fills no volen res més que a la seva mare i no volen saber res de mi. Els fills avui no valen res». No obstant això, igual que Carmen Bazán, la resta de la família ha guardat silenci i han evitat pronunciar-se sobre aquest tema.

Posicionats a favor de Belén Esteban

El més curiós és que a la guerra que acaba de deslligar-se entre María José Campanario i Belén Esteban, sembla que la família dona suport a la segona, per tant, l'ortodontista estaria molt sola després d'haver revolucionat el panorama.

A més, la col·laboradora de 'Sálvame' comptaria amb el suport indiscutible de Carmen Janeiro, la qual fos la seva cunyada, «que sàpigues que hi ha gent de la teva família, de la família de Jesús, que està del meu costat, encara que et molesti», li tirava en cara la col·laboradora de Sálvame.

I tot indica que es tractaria de Carmen, «estic molt agraïda per com s'ha portat amb la persona que més estimo», afirmava Belén. La sobrenomenada com a 'Jesulina' travessa un gran moment personal, ja que sembla que està enamorada i d'un dels homes més rics d'Espanya. Amb 45 anys acabats de fer, la seva vida ha canviat per complet, ja que ara roman allunyada dels mitjans i s'ha convertit en una dedicada professora de Ioga.

 


Comentaris

envia el comentari