El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Revelen en directe el surrealista capritx de Kiko Rivera abans d'arruïnar-se

El cantant ha deixat de facturar a causa de les restriccions sanitàries

Tots coneixem a Kiko Rivera i la seva vida de luxe. Des de ben petit, ha tingut la sort de poder gaudir sempre d'una economia que li ha permès viure molt bé, tenint al seu abast infinitat de luxes, alguns dels quals l'han portat pel mal camí. Tot i que ara semblava que s'havia centrat i encarrilat la seva vida junt amb la seva dona Irene Rosales i els seus fills, la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus l'ha deixat sense projectes i com a conseqüència, sense la gran quantitat d'ingressos que acostumava a tenir.

Fa alguns mesos que Kiko Rivera va inaugurar la seva discoteca i, a més, seguia treballant com a 'deejay' per a altres sales. Tot i això, amb la pandèmia, aquesta mena de treballs no estan en actiu i, consegüentment, el fill d'Isabel Pantoja ha caigut en depressió, tal com ha explicat al plató de 'Sábado deluxe' aquest cap de setmana. Avui, intentant recrear la vida que tenia el concursant de 'realitys' abans que tot això passés, Rafa Mora, amic personal de Rivera, ha explicat intimitats econòmiques del famós. 

Rafa Mora ha explicat que un dia van anar a un centre comercial i Kiko Rivera es va encapritxar d'unes edicions en 'Blue-ray' d'unes pel·lícules. Davant d'això, els col·laboradors s'han interessat per quina classe de pel·lícules són les que criden l'atenció de Kiko, però, sorprenentment, el col·laborador ha respost que Kiko volia totes les pel·lícules del local. Segons ell, Kiko Rivera es va gastar vint-i-cinc mil euros en còpies, obtenint exemplars de pràcticament tots els títols que hi havia en existència al local.

Kiko Rivera finançava a tots els seus amics

Rafa Mora ha explicat que durant tots aquests anys, moltes persones s'han acostat a Kiko Rivera per interès econòmic, sabent que aquest finançava les festes, menjars i viatges que es realitzaven, posant com a exemple un viatge a Nova York en què el mànager de Kiko va ser acomiadat, al qual ara ha tornat a contractar a petició de la seva dona Irene Rosales. Li servirà la crisi a Kiko Rivera per aprendre a gestionar les despeses i controlar els capritxos?