Revelen el terrible trauma que ha patit Iván González poques hores abans de la final de 'Supervivientes 2017'

La convivència extrema a què s'ha enfrontat l'extronista ha portat alguns fantasmes del passat

Iván González fa un repàs de la seva vida a 'Supervivientes' | Telecinco

Dijous que ve se celebrarà l'última gala de 'Supervivientes 2017' i en ella, Alba Carrillo, Laura Matamoros, José Luis i Iván González s'enfrontaran en un últim duel després del que es decidirà qui serà el guanyador. No obstant això, encara segueixen sortint a la llum alguns dels secrets més inconfessables dels participants, com és el cas d'Iván. I és que segons ha recollit 'cotilleo.es', fonts properes a la família han revelat en exclusiva que, per l'extronista, parlar del seu pare és un tema molt incòmode tot i que previsiblement haurà d'enfrontar-se a alguna pregunta sobre aquest tema quan surti.

«Ara, a Hondures ha estat el lloc on ha volgut parlar de la figura que sempre li ha faltat, en un moment de flaqueses provocats pels gairebé tres mesos de convivència extrema que Iván ha passat al concurs i que li han portat a reflexionar sobre l'assumpte i haver de treure-ho, per fi, d'alguna manera», ha confessat aquesta font al citat mitjà. Després de participar a diversos programes de televisió, la veritat és que l'extronista mai va fer esment al tema fins al seu pas per Hondures.

Fa unes setmanes, Iván feia una confessió al programa que va fer saltar les alarmes: «La meva mare ha estat mare soltera. Tinc l'exemple clar a casa meva. No sé ni tan sols si el meu pare sabrà que estic aquí», va explicar. A poc a poc, el concursant es va anar obrint i va acabar fent una sèrie de revelacions que van deixar als espectadors de pedra: «El mateix dia que vaig complir 18 anys, estava al bany pentinant-me, i van cridar a la porta. Em va dir que era 'Antonio', li vaig donar la mà sense saber qui era. Em va fer una abraçada, un petó i va començar a plorar».

Seguidament, va afegir que «ell volia que em canviés els cognoms que jo tenia de la meva àvia, i em posés el seu i el de la meva mare. Em vaig ratllar un munt, perquè els meus avis havien estat els meus pares». Per acabar-ho d'adobar, el concursant va acabar fent una esgarrifosa confessió: «No puc estar sense saber què és del meu pare. Mai en la meva vida havia pensat com penso aquí».


Comentaris

envia el comentari