Pablo Motos visiblement emocionat en recordar la mort de la seva mare

Revelen el pitjor moment de Pablo Motos a 'El Hormiguero': «No volia sortir»

Ho ha revelat el director de el programa, Jorge Salvador

Pablo Motos fa setze temporades que és al capdavant de 'El Hormiguero', un dels programes de televisió més reeixits i consolidats al nostre país.

La clau de l'èxit d'aquest espai és entrevistar amb molt d'humor cares conegudes del món de la cultura, la crònica social, l'esport i fins i tot la política. Des d'artistes internacionals de la talla de Will Smith o Dakota Johnson fins a celebrities espanyols.

No obstant això, gestionar les exigències dels famosos a vegades pot ser molt complicat. Les entrevistes no sempre transcorren amb naturalitat i els moments de tensió generen molt de caos dins del programa.

Recentment, el director del format, Jorge Salvador, va voler compartir amb els espectadors un dels episodis més dramàtics viscuts a 'El Hormiguero' per culpa d'un convidat. Tant és així que ha quedat gravat en la memòria de tothom com el pitjor moment de Pablo Motos com a presentador.

«Va ser el pitjor dia... de passar-ho malament i no voler sortir a plató", advertia el director després d'anunciar que es disposava a «furgar en el passat» del valencià.

El pitjor dia de Pablo Motos al capdavant de 'El Hormiguero' a setze anys com a presentador

Coincidint amb la visita de Camilo al format d'Antena 3, la tertúlia de còmics formada per El Monaguillo, Luis Piedrahita, Marron i el mateix Jorge Salvador va obrir el 'bagul dels records'.

L'objectiu era trobar els fragments del pitjor programa de la carrera professional de Pablo Motos. Una entrevista caòtica plena de contratemps que el presentador voldria oblidar.

«Any 2009... Ve Sacha Baron Cohen, el famós 'Borat', per a presentar la pel·lícula que feia, 'Bruno'», començava a explicar el director davant la sorpresa del protagonista de la història.

«Aquesta història és brutal», advertia el valencià recordant l'experiència que va viure fa ja més d'una dècada.

En aquell temps, el conegut actor britànic es va presentar a les instal·lacions d'Antena 3 acompanyat per dos guionistes. Una situació insòlita que no havien viscut mai al programa.

«Va venir amb dos guionistes. Però per què dos guionistes? Era perquè li escriguessin les respostes de l'entrevista... Havien d'anar escrivint al teleprompter conforme a les preguntes que el Pablo anava fent», explicava el director.

El programa que Pablo Motos voldria oblidar: l'entrevista amb Sacha Baron Cohen el 2009

Tot i que els responsables del format es van quedar perplexos davant la petició del convidat, van acceptar les condicions. Però les coses es van torçar a causa d'un problema informàtic.

«Quan faltaven cinc minuts perquè comencés el programa, un dels guionistes ens va donar un pen drive amb el text... Resulta que el seu sistema era d'Apple i el nostre de Windows... així que el text no es veia», relatava Jorge Salvador.

«Un minut abans de començar, em diuen: "Sacha Baron Cohen no surt si no hi ha el text". Llavors obro la porta del camerino i dic: "Pablo, el convidat no vol sortir perquè no tenim el text. Tu surt, i quan acabis el monòleg, ja et direm el què"», afegia.

Conscient que estava a punt de començar el programa sense convidat, la frustració, el mal humor i els nervis es van apoderar del presentador. Tant que fins i tot va arribar a dir que no volia sortir.

«Va començar el programa de molt mal humor, parlant amb les formigues... Llavors li vam comunicar que el convidat ja sortia. Li va canviar la cara. Tot i que hauries preferit que finalment no hagués sortit», assegurava Salvador.

Per sort, van poder solucionar el conflicte i l'entrevista es va dur a terme sense inconvenients. Però el mal tràngol segueix present en la memòria del valencià tot i que uns anys després va tornar a entrevistar Sacha Baron Cohen a 'El Hormiguero'.