Revelen qui és el nou 'amic' de Rosa López

Es tracta d'Anxo Pérez, un empresari que ha treballat per a Obama, l'ONU i l'FBI

Imatge de la parella | Cedida
 
 

Rosa López als seus 35 anys sembla que encara no ha trobat de nou l'amor, almenys ella ho desmenteix. La cantant va aparèixer a les revistes fa unes setmanes amb un jove que la va anar a buscar al seu domicili i amb el qual va intercanviar abraçades i petons. La intèrpret ho va desmentir i, encara que el jove és el seu tipus, desgraciadament no és la seva parella. Mitjans com Informalia han investigat i han descobert més detalls sobre qui és el misteriós home.

Aquest 'amic' especial de Rosa es diu Anxo Pérez i ha treballat per a l'ONU, l'FBI, el president Obama i toca ni més ni menys que nou instruments. A més va fundar una empresa que ha creat un mètode per aprendre idiomes en vuit mesos i precisament aquest va ser el vincle que els va unir, perfeccionar l'anglès de la granadina.


Es coneixen des de fa un parell d'anys i el que més ha sorprès és el currículum de l'empresari: ha rebut el premi d'Emprenedor de Deloitte, el de Ciutadà Europeu 2014 i el de l'Emprenedor Revelació 2015, té cinc carreres, parla nou idiomes i va ser intèrpret del FBI. A més, va treballar al Senat d'EUA i dos anys a l'ONU, a Suïssa, i ha treballat com a traductor simultani per a Obama. És actor, autor del llibre Els 88 esglaons, el pròleg dels quals està escrit per Pablo Motos i ara està en promoció d'una altra obra titulada La intel·ligència de l'èxit.


Comentaris

envia el comentari