Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.

Revés de Manuel Bedmar a Rocío Flores: anuncia el seu proper moviment

El jove tindria una estratègia per mantenir-se al focus mediàtic

L'anunci de la separació de Rocío Flores i Manuel Bedmar ens enxampava a tots per sorpresa. I és que tots dos deixaven pistes que apuntaven directament a una ruptura.

Així, deixaven de seguir-se a les xarxes socials i començaven a llançar-se indirectes. «Tant de bo es pogués viure per sempre a la màgia del començament», escrivia la filla d'Antonio David fent saltar totes les alarmes.

A més, fonts properes apuntaven que hauria estat la filla d'Antonio David la que prenia la decisió dràstica després d'una infidelitat de Bedmar.

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Manuel Bedmar i Rocío Flores fa sis anys que estan junts. | Instagram
 

Això se suma al gran canvi que ha patit la vida de la noia des de fa un any, quan passava a estar al focus mediàtic.

Alguna cosa hauria acabat distanciant la Ro i la seva parella, que feia més de sis anys que estaven junts. De fet, Manuel estava molt integrat al nucli familiar de la col·laboradora de El programa de Ana Rosa. Així i tot, malgrat les especulacions, la parella reapareixia molt somrient, desmentint completament la notícia.

Rocío Flores amb Manuel Bedmar passejant
A Rocío Flores i a Manuel Bedmar se'ls ha vist junts. | Europa Press
 

Durant les imatges captades, a tots dos se'ls veia passejant i compartint rialles, confidències i diverses mostres de complicitat. Bona prova que haurien solucionat els seus problemes. Manuel sempre ha estat un suport incondicional per a Rocío, i és lògic que vulgui seguir tenint-lo a la seva vida.

El suposat triangle amorós en què s'ha vist embolicada Rocío Flores

Des de Sálvame, Miguel Frigenti confirmava que havia pogut parlar amb la Laura, la noia amb qui suposadament va tenir l'affaire Bedmar.

Tot i que la noia ha volgut mantenir-se en un segon pla, no dubtava a l'hora d'oferir detalls sobre el que ha ocorregut entre la parella. Fets que es remuntarien al novembre de l'any passat.

I no només això, sinó que s'ha sabut exactament quan va passar tot. «Olga surt de Supervivientes, i a Rocío Flores ja li han explicat aquest tema», asseguraven a plató.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío Flores ha estat enxampada passejant per Màlaga amb Manuel Bedmar després dels rumors sobre la seva separació. | EUROPA PRESS
 

«Es veu que la dissenyadora, des del compte d'Instagram, espia el perfil d'aquesta noia i ella mateixa explica que en té captures, de tot això». Això és un fet que no sorprèn ningú, ja que Olga estaria disposada a fer qualsevol cosa per defensar la seva nena, amb qui està molt unida i estima molt.

Tot i això, la cosa no hauria quedat aquí i és que Frigenti al·legava que la filla d'Antonio David fins i tot arribava a tenir una «trobada de tres amb aquesta noia i Manuel».

«Però abans d'aquesta trobada, Rocío Flores esbrina la seva adreça i es presenta amb una amiga per demanar-li explicacions».

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Rocío Flores i Manuel Bedmar podrien no haver-se separat. | Europa Press
 

En aquell moment, Rocío li va dir que li «donaria la maleta de Manuel perquè se n'anés a viure amb ella». A més, aquesta noia insistiria que no vol parlar perquè «té por». De moment, la parella no vol ni confirmar ni desmentir aquesta informació, encara que molts sospiten que es pot tractar d'una estratègia.

Cal destacar que s'acosta l'estrena de Supervivientes i molts sospiten que la família Flores ho podria haver planejat tot perquè fitxessin Manuel com a concursant. D'aquesta manera, tindrien novament un dels seus al centre mediàtic.

María Patiño apuntava que la infidelitat hauria succeït al novembre, però la notícia surt ara, al març, perquè hi ha algú que vol que se sàpiga ara, quan es tanquen els participants del reality.

Molts també remarcaven que resultava curiós que mentre Olga concursava a Supervivientes, Antonio David li fos infidel amb Marta Riesco, un fet que succeïa gairebé alhora que la infidelitat de Manuel a Rocío.

«En aquesta família tota explicació té a veure amb els diners i amb fer-se la víctima».