rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

Una revista alemanya parla de «divorci imminent» entre el rei Felip VI i la reina Letícia

Es tracta de la revista 'Neue Post'
Imatge d'arxiu dels reis Felip VI i Letícia. | CatalunyaDiari.cat

 

Les polèmiques imatges de la reina Letícia impedint que Sofia es fotografiés amb les seves nétes a la sortida de la catedral de Palma, ha provocat que la Família Reial hagi rebut múltiples crítiques, sobretot Letícia. Una pèssima imatge de la monarquia que molts han aprofitat per aconsellar al rei Felip que es divorciï d'ella. 

 

Així ho ha assegurat la revista alemanya 'Neue Post', la qual ha dedicat la seva portada als reis d'Espanya, assegurant que es podria produir un «divorci imminent». A més, també ha parlat sobre el possible futur de la infanta Sofia i la princesa Elionor. 

 

Segons el mitjà alemany, el matrimoni no hauria sigut capaç de superar la crisi que ha generat la discussió entre la reina Letícia i Sofia el dia de la missa de Pasqua. 

Els reis Felip i Letícia ja haurien pres la decisió

Portada de 'Neue Post' on s'anuncia el divorci dels reis Felip i Letícia. | Neue Post

 

La revista alemanya titula la notícia amb un «Ja s'ha acabat!», donant a entendre que no hi ha retorn i que els reis ja haurien pres la decisió. Tanmateix, el citat mitjà parla del perquè el rei hauria pres la decisió d'acabar la seva relació amb Letícia i quina serà ara «la cruel destinació de la reina».

 

No obstant això, cal recordar que aquesta no és la primera vegada que els reis Felip i Letícia passen per un mal moment amorós. L'any 2013, el matrimoni reial va tornar a estar en el punt de mira quan la llavors princesa d'Astúries va decidir marxar del Palau de Marivent abans de temps, deixant sol al re Felip i a les seves filles Elionor i Sofia, així com a la resta de la Família Reial. 

El futur de la Família Reial

Així doncs, i davant d'aquesta sorprenent notícia, es torna a parlar del llibre de David Rocasolano —cosí de la reina Letícia—, 'Adéu, princesa', on l'autor parla de les capitulacions matrimonials que Letícia va firmar en el seu dia. 

 

I és que, malgrat que els reis es van casar amb separació de béns, la Corona garantirà el benestar econòmic de la reina Letícia. Així doncs, i a més de donar-li una assignació econòmica, Letícia disposarà d'una residència habitual i una altra d'estiu amb personal de servei. 

 

Finalment, la revist alemanya també parlar del futur de la princesa Elionor i de la infanta Sofia. En aquest sentit, cal recordar que la seva custòdia passaria a correspondre-li al rei Felip, el qual s'hauria d'encarregar de cuidar-les i educar-les a la seva residència, i la reina Letícia hauria d'acceptar el règim de visites que es dictés. 

 

 

Imatge d'arxiu de la princesa Elionor i la infanta Sofia.  | CatalunyaDiari.cat

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris