Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Ricardo, el desconegut fill d'Antonio Resines: «Mai he explicat que és fill meu»

Antonio Resines va tenir Ricardo fruit de la seva antiga relació amb Marisol de Mateo

Antonio Resines continua estable a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón després d'haver ingressat al centre dimecres passat en contagiar-se de coronavirus. Arran de les complicacions derivades per la Covid, han provocat que el conegut actor de 'Los Serrano' estigui ingressat a l'hospital madrileny.

Alhora, l'actor té el suport tant de la seva dona, Ana Pérez-Lorente, que segueix molt de prop l'evolució de l'actor espanyol, com del seu únic fill, Ricardo, fruit de la relació amb Marisol de Mateo. Avui, però, rescatem una entrevista a Resines en què parla de Ricardo, el seu fill anònim, que es dedica al món artístic.

Antonio Resines va tenir Ricardo fruit d'una antiga relació

En 2020, l'actor va estar a 'Mi casa es la tuya' i va parlar de Ricardo. «Jo em vaig quedar amb Ricardo des dels 8 anys fins que se'n va anar de casa. No soc el millor ni el pitjor pare, he estat molt de temps fora, i ens hem barallat, però he estat un pare normal», ha explicat.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines té un fill anònim, Ricardo | Europa Press

Ricardo treballa al món artístic, en direcció, i s'ha forjat un nom sense presentar-se com a 'el fill de Resines'. «No he explicat mai que és fill meu, ell és Fernández, que aquest és el meu veritable primer cognom, Resines el porta de tercer», confessa aquest sobre Ricardo.

Així va conèixer Antonio Resines Ana Pérez-Lorente, la seva actual dona 

A la xerrada amb Bertín, Antonio Resines revelava com va conèixer la que avui és la seva dona. «Ens vam trobar en un semàfor, ella anava amb una amiga, i jo amb un amic. Elles van lligar amb nosaltres i vam anar a prendre alguna cosa i fins ara, i no explico res més, que ho expliqui ella», explicava Resines.

Ana Pérez-Lorente va voler aclarir alguns detalls del relat del seu marit: «Jo anava amb la meva amiga i em va dir que ens segueixen. Així que li vaig dir que ens separarem, tu ves-te'n cap a casa teva i veiem què fan, i efectivament ens seguien».

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente, en una imatge d'arxiu | Europa Press

El que va explicar Ana no té malbaratament. «Així que em vaig pintar l'ull i els llavis per si de cas, i aquella nit vam quedar. Després no el vaig tornar a veure fins tres mesos després perquè no va apuntar el meu telèfon».

«I vaig trobar-me'l un dia per sorpresa a Sol i li vaig dir: 'saps qui soc?', i em va dir: 'estic fart que cada vegada que ens trobem em preguntis això. Ets Ana'. I aquest dissabte em va trucar, vam quedar i fins ara», sentenciava Ana.

«A partir d'ara, en la meva puta vida torno a dormir amb tu»

Una cosa cridanera que tots dos van confessar és que dormen en habitacions separades des de sempre. «Com has aconseguit que dormiu en habitacions separades?», els preguntava Bertín. «A veure, és que soc asmàtica...», contestava Ana, «És que ronca», deia Resines.

Pla general d'Antonio Resines durant un programa a La 1
Antonio Resines, un dels actors més cèlebres i estimats del panorama espanyol | Europa Press

En aquell moment, Ana va voler explicar-se millor: «Un dia vam anar a Còrdova de viatge romàntic i vam sopar en un restaurant genial, caminem del braç, tot molt romàntic. Anem a dormir la primera nit, m'adormo i em desperto i el sento plorar. Què passa? Res, dorm! És que ronques tant que no soc capaç d'adormir-me, estic esgotat», explicava la dona de l'actor.

Resines va voler intervenir per acabar la història: «Ens vam tornar a Madrid i li vaig dir que a partir d'ara en la meva puta vida torno a dormir amb tu. I el pitjor és que això ens surt caríssim perquè quan anem als hotels cal agafar dues habitacions separades. I que no estiguin comunicades perquè també se sent».