Rosalía en una roda de premsa

El ridícul que Rosalía ha viscut amb un ministre

La cantant catalana no sabia qui era el ministre de Cultura

Després d'un any replet de feina, Rosalía va tancar dimarts passat en el Wizink Center de Madrid la gira mundial de 'El mal querer'  que va començar al març. El final d'aquest carrusel de concerts arriba amb una anècdota d'allò més curiosa.

  

Amb més de 40 concerts a l'esquena, la cantant de Sant Esteve Sesrovires es va acomiadar d'un tour que l'ha portat a ser una de les artistes amb més seguidors del planeta.  Unes 16.000 persones van gaudir a Madrid del seu darrer concert de la gira. La cantant està vivint un gran èxit musical. Una de les anècdotes d'aquesta gira, a banda del cas del seu anell, és quan la catalana es va trobar amb el ministre de Cultura, José Guirao.

L'anècdota de Rosalía amb el ministre de cultura

El curiós d'aquesta trobada és que Rosalía no sabia qui era aquest home.  En finalitzar el concert, la cantant va saludar a les autoritats i a una sèrie de persones, on també es trobava el ministre i abans de saludar-lo va preguntar qui era. José Guirao s'ho va prendre amb humor, ja que ell mateix sap que no és un rostre molt conegut. El ministre i la cantant van estar parlant durant una estona.

També et pot interessar...