La riquesa 'desconeguda' d''El Gran Wyoming'

El presentador d''El Intermedio' té uns 20 immobles a Madrid i té participacions en diferents empreses que tenen més de 2 milions d'euros en actius
'El Gran Wyoming' en una entrevista en un programa de La Sexta | Cedida
 

José Miguel Monzón, més conegut com 'El Gran Wyoming', és una de les estrelles de La Sexta gràcies a la feina que fa al capdavant d'El Intermedio'. Ja fa dotze anys que presenta aquest espai on comenta les notícies amb el seu particular punt de vista humorístic. La seva faceta artística és ben coneguda entre el públic que el segueix però no ho és tant la fortuna que ha acumulat gràcies a les seves inversions immobiliàries i les empreses en les quals és soci.  

 

Posseeix un gran nombre d'immobles a Madrid

Bona part del seu patrimoni, a més de les participacions en diferents companyies que posseeix, el conformen uns 20 immobles que té a la ciutat de Madrid. Ell mateix ha confirmat, en una entrevista a 'Vanitatis', que «fa 30 anys que treballo en la televisió i he guanyat molts diners, i ho inverteixo com vull».  

 

La inversió en habitatges que ha fet el presentador és molt gran, però no era gens estranya a Espanya abans de la crisi. Abans de l'any 2008, tothom creia en les bondats de comprar pisos i cases per generar uns beneficis a través d'una posterior venda o llogant-los. 

 

La seva casa familiar té 329 m²

Dels seus actius immobiliaris, el que més destaca és la seva casa familiar, que té 329 m², del qual és propietari al 50% conjuntament amb la seva exdona Marisa García Roselló. 

 

Imatge d'arxiu d''El Gran Wyoming' | Cedida

 

A més dels diferents pisos que de menys de 100 m² que té en el centre de la capital, 'Wyoming' té un terreny de 306 metres quadrats en la zona Los Negrales a la població madrilenya d'Alpedrete, una altra casa de 75 m² que comparteix amb la seva dona i un habitatge a Alcalá de Henares, que va heretar conjuntament amb els seus germans. 

 

Té empreses amb més de quinze anys d'història 

'18 Chulos Record S.L.' és una de les primeres empreses que va fundar el presentador madrileny. La companyia es dedica des de 1999 a «activitats de gravació de so i edició musical». Va ser amb aquesta amb la que l'humorista va publicar el seu primer disc, 'Wyoming y Reverendo: Antología 1975-2000'.  

 

Pablo Carbonell, Santiago Segura o Pepín Tree són alguns dels socis d''El Gran Wyoming' a '18 Chulos Record'. Actualment, segons es pot llegir a la seva pàgina web, la companyia està centrada en la «producció total o parcial d'esdeveniments». No sembla que aquesta visqui un mal moment, ja que d'ençà que va iniciar la seva activitat ha generat uns ingressos de 282.000 euros

  

'El Gran Wyoming' és també un dels propietaris de l'empresa 'Asuntos y cuestiones varias S.L.', que va fundar quan formava part de l'equip de 'Caiga quien Caiga' . En els quinze anys que fa que funciona, la facturació total de la companyia ha estat de 2,1 milions d'euros.