Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto aconsegueix veure el petit de la família i li regala quelcom que no oblidarà

El presentador Risto Mejide ha estat protagonista d'un moment molt emocionant

El nom de Risto Mejide és a tot arreu. La premsa no para de parlar d'ell i de la seva, ja trencada, relació amb Laura Escanes. Tot i això, aquest enrenou no ha impedit que Risto Mejide falti a la feina. El comunicador no s'ha perdut ni un dia de programa a Mediaset. I és que el procés de separació pot ser llarg i esgotador.

La veritat és que, des que aquest canvi es produís a la seva vida, l'hem vist a la televisió encara més contundent que de costum. Sembla que Risto no estaria passant pel seu millor moment personal, cosa que el pot perjudicar a la feina.

El presentador de Todo es mentira s'asseu també a la taula del jurat de Got Talent España. I és allà on ha estat protagonista d'un moment molt comentat pel nivell d'emoció. Tot començava amb l'escenari preparat per a un espectacle de flamenc. Per a sorpresa de tothom, va sortir un nen amb els cabells llargs i vestit de blanc disposat a mostrar la seva gràcia.

«Soc Izan, tinc nou anys i vinc a ballar flamenc. Per a mi és un somni arribar a la final i ho faré tan bé com pugui», començava dient el petit. Resulta que Izan no era un desconegut per a algú del jurat… «Risto, vaig ser el teu primer botó d'or i et vull demostrar que no t'has equivocat», va assenyalar.

«Et recordo perfectament. Estaves per allà corrent, t'era igual tot. Eres el més petit del grup, passaves de tot, passaves de mi, del passi d'or», recordava el presentador amb nostàlgia. «Jo no sabia on arribaries i, mira, a la vuitena edició de Got Talent», deia sorprès.

Aquella nit les actuacions que van presenciar els membres del jurat, especialment la del petit Izan, van aconseguir emocionar Risto, Edurne, Paula Echevarría i Dani Martínez. «Te'n vas amb quatre 'sí'», sentenciava Risto Mejide. Això sí, el públic no parava d'ovacionar el nen i cridar «passi d'or» durant uns minuts. Risto no va voler donar-li aquest honor, ja que volia veure com s'esforçava el nen per aconseguir arribar alt. Izan ha de demostrar què ha millorat tot aquest temps enrere. Estem segurs que així serà.

Risto Mejide i les seves polèmiques

Des del 2017, el comunicador és jurat de Got Talent Espanya. Abans d'això, Mejide presentava Chester, un programa en què entrevistava personatges que no sortien gaire per televisió.

Risto Mejide en un plató de televisió
Risto Mejide és membre del jurat de 'Got Talent España' des de fa anys. | GTRES

Risto Mejide sempre s'ha caracteritzat per ser contundent i dur amb les seves valoracions. A més, no té pèls a la llengua. Diu tot allò que pensa sense cap filtre. Més d'una vegada el centre del focus mediàtic ha estat per les seves declaracions. La darrera va ser per dir que no canviava bolquers. Al seu pòdcast, Cariño, pero... ¿qué dices?, amb Laura Escanes, Risto afirmava que és una tasca que prefereix evitar a tot preu

«M'has enxampat amb unes ganes nul·les de fer segons quines coses. Per exemple, canviar bolquers», declarava. «Jo considero que l'activitat més ingrata sobre la faç de la terra és la de canviar un… tros allà de… un tros de…», digues-ho, Risto, digues-ho. «D'això que hagi pogut sortir d'aquí», l'ajudava a acabar la seva exdona.

«Que no vol dir que l'estimi menys, vol dir que si tinc l'oportunitat i la possibilitat… òbviament si no tingués més remei… Si no em queden més nassos, i ho saps, doncs els canvio, però si tinc la mínima oportunitat de traspassar aquesta tasca a algú, no dubtis que ho faré», deia.