Risto Mejide i Laura Escanes tindran una nena i es dirà Roma

«Ara, Roma ja no és només una ciutat per a nosaltres, és moltíssim més. Petita Roma, com pot ser que t’estimem tan aviat?», ha dit Escanes

Risto i Escanes han aprofitat que Roma és la seva ciutat preferida per anomenar així la seva filla
Risto i Escanes han aprofitat que Roma és la seva ciutat preferida per anomenar així la seva filla | Instagram

Risto Mejide i Laura Escanes han donat aquest dijous una de les seves notícies més esperades. Una de les parelles de moda de l’escena rosa espanyola no han volgut que l’exclusiva del nom i el sexe del bebè la donessin els mitjans convencionals —com ja va passar en el cas de l’embaràs d’Escanes— i han optat per fer-ho oficial a través d’un divertit vídeo a Instagram.

La notícia, doncs, no s’ha fet esperar: serà nena i es dirà Roma. En aquest mateix sentit, la parella ha volgut explicar que la bebè s’anomenarà així en honor a una de les ciutats predilectes de la parella. «Ara, Roma ja no és només una ciutat per a nosaltres, és moltíssim més. Petita Roma, com pot ser que t’estimem tan aviat?».

Petits indicis fins arribar a la gran notícia

I és que Escanes, en aquesta línia, sempre ha estat molt activa a les seves xarxes socials. La jove parella de Risto Mejide ha anat mostrant pas a pas l’evolució del seu embaràs —passant també pels dolors a causa d’aquest— fins que aquest mateix dijous ha pogut donar la notícia que tant i tant esperaven.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muero por ver cómo va creciendo esta barriguita 13+3

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el


Comentaris

envia el comentari