Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide aclareix per fi el motiu de la ruptura amb Laura Escanes

Risto Mejide ha explicat tota la veritat sobre Laura Escanes

Laura Escanes i Risto Mejide han donat la pitjor de les notícies , una que ningú s'esperava. La parella ha posat punt final a set anys de relació amb una filla en comú.

El seu amor va néixer el 2015 i, lamentablement, ara ha arribat al final mitjançant un impactant comunicat. «Gràcies, Laura Escanes, per aquests set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies. No han estat perfectes, i tot i això, o potser per això, segurament han estat els millors de la meva vida», escrivia Mejide a les seves xarxes socials.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide han anunciat la seva ruptura | Instagram: @lauraescanes

«Hem passat tantes coses junts i hem après tantes coses (moltes bones i d'altres que m'hauria agradat no haver d'aprendre) que, abans de seguir cadascú pel seu compte, només queda sentir-se molt agraït pel camí fet».

«Perquè tot suma. El que és bo, el que és dolent i el que és regular. Com algú va dir una vegada, va ser etern mentre va durar», deia sobre el seu matrimoni amb la influencer.

Ara, la parella ha d'aprendre a manejar la ruptura de la millor manera possible pel bé de la petita Roma, la seva única prioritat.

Risto Mejide amb cara de sorpresa
Risto Mejide passa per un moment complicat | Telecinco

«Només espero que siguem tan bons ex com hem estat com a parella. Que sapiguem trobar cadascun la vida que volem. I, sobretot, gràcies per haver-me fet el pare de Roma. Això sí que és un amor per a tota la vida», afirmava el publicista.

Per la seva banda, Laura es veia incapaç de controlar la seva emoció en confirmar la notícia. Just després d'animar-se a parlar obertament el seu matrimoni al programa de Dani Martínez, on recordava la primera vegada en què havia arribat a intimar amb Risto.

«No m'agraden els comiats i he escrit i esborrat aquest post 82627292 vegades. Tampoc crec que sigui un comiat perquè sé que, de la manera que sigui, ens tindrem l'un a l'altre per sempre», compartia amb els seus seguidors.

Risto Mejide i Laura Escanes han posat fi a la seva relació

«Han estat 7 anys meravellosos. També durs. Però ha estat un regal compartir la meva vida amb tu. L'amor no s'acaba. No mor», prosseguia la noia.

«I et continuaré estimant la resta dels meus dies. Si havia de viure tot això i conèixer què és l'amor, havia de ser amb tu. Em vaig imaginar tota una vida amb tu i m'has fet creure en l'eternitat. Hem fet realitat somnis, hem creat una família preciosa mentre fèiem el nostre camí junts», assegurava.

«Tant de bo la gent pogués viure i sentir una quarta part del que hem sentit nosaltres. Això és amor. Us estimem», afegia en una publicació que s'ha omplert de missatges d'afecte.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide semblaven molt feliços junts | Instagram

«Demanem respecte en aquests moments tan delicats, per a nosaltres i per a la nostra família", concloïa Escanes.

Després d'anunciar el final del seu matrimoni fa tot just unes hores, ha estat Risto qui s'ha decidit a fer el primer pas El publicista ha deixat de seguir la seva exdona a les xarxes socials. A més, tampoc no ha dubtat a compartir el seu dolor públicament.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla, Roma. | Europa Press

«El dolor ho envaeix tot. No tinc força ni per respondre a les burles. Tant de bo tinguessin raó», manifestava. «Tant de bo no estiguessin parlant de la relació més intensa i duradora que he tingut mai. Tant de bo no es tractés de la mare de la meva filla».

«Tant de bo tot fos tan fàcil», sentenciava dolgut. «I els que ens respecteu i ens ploreu, que sapigueu que plorem junts. Gràcies pel vostre afecte», declarava.

«Gràcies per entendre què suposa una pèrdua d'aquesta mena», manifestava. «És un forat negre que se t'instal·la a l'ànima. Tant de bo també tingueu raó. Tant de bo pugui sortir-ne».