Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide confessa qui viurà amb la seva filla petita després de signar el divorci

Risto Mejide s'emociona en explicar la veritat

Risto Mejide està vivint un dels pitjors moments de la seva vida. I és que, després d'anunciar la seva separació de Laura Escanes, el publicista ha confessat qui és la persona que viurà amb Roma a partir d'ara.

El diumenge 25 de setembre, el presentador de televisió i la model van fer oficial a les xarxes socials un rumor que va sortir a la llum feia tot just unes hores. Després de set anys de relació i una filla en comú, tots dos han pres la decisió de separar-se.

Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira
Risto Mejide anuncia la seva separació a les xarxes socials. | Mediaset
 

«Gràcies per aquests set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies. No han estat perfectes i, així i tot, segurament han estat els millors de la meva vida. Hem passat per tantes coses junts i hem après tant (moltes coses bones i d'altres que m'hauria agradat no haver d'aprendre)», va començar relatant Risto Mejide.

I, encara que assegura que tot en aquesta vida suma, «el que és bo, el que és dolent i el que és regular», només espera que tots dos aconsegueixin ser «tan bons ex com hem estat com a parella».

A més, desitja que tant la mare de la seva filla com ell mateix siguin capaços de trobar «cadascú la vida que vol».

Per la seva banda, Laura Escanes també va compartir al seu compte d'Instagram amb tots els seus seguidors un missatge dedicat a qui ha estat, fins ara, el gran amor de la seva vida.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes envia un bonic missatge al pare de la seva filla. | Instagram: @lauraescanes
 

«No m'agraden els comiats. Tampoc crec que sigui un comiat perquè sé que ens tindrem l'un a l'altre per sempre i de la manera que sigui».

«Han estat 7 anys meravellosos, encara que també durs. Però ha estat un regal compartir la meva vida amb tu», ha assegurat l'exparella de Risto Mejide, just abans de confirmar que l'amor entre ells «no s'acaba ni mor». «Et seguiré estimant la resta dels meus dies».

«Si havia de viure tot això i conèixer què és l'amor, havia de ser amb tu […] Tant de bo la gent pogués viure i sentir una quarta part del que hem sentit nosaltres».

Ara, ha sortit a la llum un missatge que el mateix Resto Mejide va compartir amb tots els seus followers fa uns dies. I és que fins que no ha sortit a la llum la seva ruptura havia passat completament desapercebut.

Risto Mejide aclareix amb qui viurà Roma

Risto Mejide no ha volgut deixar passar l'ocasió per aclarir alguns dels dubtes que s'han generat després de la seva ruptura amb Laura Escanes. I és que tot apunta que el publicista i la model ja han arribat a un acord sobre qui viurà amb la seva única filla en comú.

Dijous passat 22 de setembre, el membre del jurat de Got Talent  va compartir al seu compte d'Instagram una emotiva publicació dedicada a la petita Roma.

I encara que en aquell moment molts dels seus seguidors no van entendre res, ara aquest missatge ha pres més sentit.

«Sempre caminaré amb tu. Al costat, darrere o sota… És igual. Però sempre m'hi tindràs. Fins i tot quan no m'hi tinguis. T'estimo tant, la meva bebita», va assegurar Risto Mejide, deixant entreveure que la petita romandrà al costat de la seva mare.

Risto Mejide rep el suport dels seus seguidors

Com era evident, els seguidors de Risto Mejide no van trigar a mostrar-li tot el seu suport. «El més gran que pot tenir un ésser humà és l'amor dels seus fills. És pur i veritable, jo dono la meva vida pels meus dos fills».

Risto Mejide en un plató de televisió
Risto Mejide rep l'afecte dels seus seguidors. | GTRES

«Això és amor de veritat. Això realment em recorda la meva relació amb el meu pare i em toca el cor, m'encanta això», va assegurar una altra de les seves seguidores.

Altres, en canvi, han aprofitat per demanar a la parella que pensin en el benestar de la seva filla. «'Fins i tot quan no m'hi tinguis'... Bé, parella, que tot vagi bé i penseu en aquesta nena que us estima tant».