IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto Mejide contesta enfadat a la seva columna a les bromes de Buenafuente respecte al seu matrimoni

El publicista ha hagut de bregar, una vegada més, amb bromes pesades sobre la relació que manté amb Laura Escanes

Andreu Buenafuente i Risto Mejide. | Cedida

Risto Mejide no porta ni un mes casat amb Laura Escanes i ja ha de bregar amb més comentaris sobre la seva relació. En aquesta ocasió es tracta d'una sèrie de bromes i acudits per part d'Andreu Buenafuente al seu programa 'Late Motiv', que, pel que sembla, no han fet ni somriure al publicista i exmembre del jurat d''Operación Triunfo'. Mejide ha aprofitat la seva columna a 'El Periódico' per respondre al presentador de #0 de forma contundent.

«Han estat molts els acudits i comentaris sobre la meva relació en programes produïts per tu, que no reproduiré aquí perquè no fa ni falta. Tu saps perfectament quins, quan i tu sabràs el perquè. Però per mi no et preocupis, repeteixo que en el nostre cas estem més que bé, gràcies», dedica el publicista a Buenafuente. No era d'esperar que Risto contestés públicament a les bromes del presentador, ja que sempre s'ha mostrat reticent cap a les bromes relacionades amb la seva parella. «Sempre he pensat que el que ocorregués entre dos éssers humans majors d'edat i de mutu consentiment, era, és i sempre serà sagrat». Per si no fos poc, Mejide afegeix, posant-se a l'altura del presentador català, històries d'altres parelles en la seva mateixa situació: «Ja que veig que et fa gràcia el meu cas, aquí van altres casos tan reals com el meu amb els quals imagino que et divertiràs».

Fart de la situació, el columnista ha dedicat unes últimes paraules a Andreu Buenafuente: «Insisteixo que tots són tan reals que fins a dol llegir-los, quan vulguis et passo els seus 'mails' perquè puguis riure't de tots ells a la seva cara. I llavors, si pots, els expliques el dany al qual estàs contribuint tu i la gent com tu fent mofa d'una parella per la seva diferència d'edat als mitjans de comunicació. Molt ha hagut de passar perquè en aquest país no estigui ben vist criticar públicament a parelles del mateix sexe, o de diferent color de pell. De seguida són qualificats d'homòfobs o de racistes. Al fet que sí. No obstant això, sembla que encara queden 'edadistes' que no entenen que el mateix dret a viure el seu amor com els doni la gana ho tenen les parelles de diferent edat».


Comentaris

envia el comentari