IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto Mejide deixa en evidència a Gabriel Rufián després de la seva crítica a Amancio Ortega

El presentador acusa al polític de populista

La resposta de Risto a Rufián. | el comercio

 

Si hi ha un polític que ha estat en boca de tots durant els darrers mesos aquest és Gabriel Rufián. El diputat d'ERC està repartint a tort i a dret des que va arribar al Parlament. No obstant això, ara s'ha topat amb un os molt dur de rosegar, que no és un altre que Risto Mejide, un gos vell en això de la televisió i de la crítica. Ben aviat Mejide estrenarà Chester in love, un nou programa a Cuatro que segueix la dinàmica i el format dels seus anteriors projectes Viajando con Chester i Al rincón de pensar.

Cuatro ha mostrat un fragment de l'entrevista que s'emetrà diumenge vinent a les 22.30 hores. En aquest tall, podem veure com Risto ensenya un dels incendiaris tuits de Rufián que diu «Amancio Ortega va començar del no-res en un garatge de Tànger, Dacca o Nova Delhi». En referència a aquestes declaracions, el presentador li diu al polític que això és «populisme, i si comencem així, l'americana que portes que és... Mira, Zara!» li diu al polític després d'inspeccionar la seva roba.

Tot i que el polític és expert en deixar en evidència als altres, aquesta resposta el deixa sense paraules. No obstant això, no és la primera vegada que algú contraresta les polèmiques del diputat d'ERC. Un tuitaire anomenat Patíbulo Jhonson també va observar la roba d'una foto i li va comentar que «Les Nike que portes estan fabricades a Hospitalet». Com no podia ser d'una altra manera, Rufián va contestar a l'usuari assenyalant la seva connexió amb un mitjà de comunicació de Madrid.


Comentaris

envia el comentari