Risto Mejide, a l’hospital d’urgència en patir un accident

El presentador i Laura Escanes no han pogut celebrar el quart mes de vida de la seva filla Roma

Roma, la filla de Laura Escanes i  Risto Mejide, ha complert quatre mesos i la feliç parella tenia molts plans per a celebrar-ho, fins i tot, amb un pastís. Tanmateix, el cap de setmana no ha anat com els pares volien, ja que el presentador  ha patit un accident que ha capgirat tots els plans i els ha donat un bon ensurt.

Risto Mejide, d’urgència a l’hospital

Ha estat Laura qui ha compartit amb els seus seguidors unes històries al seu compte d’Instagram on explicava què havia succeït. Després, ha estat el mateix Risto qui ha penjat un parell de fotografies, en una només es veu el seu peu enguixat i en l’altra a ell amb un bastó, fent broma: «El meu bastó i jo valorem molt seriosament passar-nos a la petanca».

A última hora d’aquest diumenge, Laura ha compartit una fotografia de  Risto a l’hospital  amb un missatge que ha preocupat molt tant a seguidors com a amics: «Ja tinc un marit en cadira de rodes. Això et passa per estar amb un vell, Laura, que no saps». Unes paraules que no haurien agradat gaire perquè després ha matisat: «Perdoneu als ‘ofendiditos’ que no teniu sentit de l’humor», referint-se a Risto en cadira de rodes i la seva edat, «Perquè m’ho diguin altres, ja m’ho dic jo».

Història compatida per Laura Escanes i Risto Mejide a l'hospital, 2 de febrer de 2020
Risto Mejide s'ha fet mal al peu en patir un accident | Instagram (@ristomejide)

Pel que ha explicat la parella, aquest diumenge, Risto s’hauria accidentat jugant a pàdel, ja que a la foto compartida pel presentador ha escrit: «Visca l’esport, visca el pàdel», i aquest dilluns han de passar per l’hospital per assegurar-se que no sigui res greu  i Laura Escanes ha aprofitat també per agrair els missatges de suport dels seus seguidors que li han enviat per al seu marit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva el deporte. Viva el pádel.

Una publicación compartida por Risto Mejide (@ristomejide) el

També et pot interessar...