Laura Escanes i Risto Mejide obren les portes de la seva espectacular casa

La 'influencer' ha decidit fer un 'house tour' als seus seguidors, per presentar la seva fins ara desconeguda llar

El popular Risto Mejide i la seva parella, la 'influencer' Laura Escanes, són una de les parelles del moment, i és que els seus seguidors no es volen perdre cap detall de la seva relació. Ara bé, tot i compartir gran part de la seva vida amb el públic, els dos han mantingut fins ara un secret molt ben guardat: com és per dins la seva espectacular casa. 

A diferència de personatges com Kiko Hernández, que fa poc va ser criticat per Terelu Campos per haver ensenyat la seva diversos cops, Mejide i Escanes sempre han preferit mantenir intacta la intimitat de la seva llar. Com a mínim, fins ara, ja que els dos han decidit fer un 'house tour', impressionant i amb tot tipus de detalls. Més enllà de la visita virtual per la casa dels dos, el que crida l'atenció és l'amor que es respira entre ells. 

Laura Escanes ha presentat la seva espectacular casa
Laura Escanes ha presentat la seva espectacular casa | Youtube

 

Un menjador «familiar»

La primera part de la casa que els dos han decidit ensenyar és el seu menjador, on la mateixa Escanes ha explicat que el que volien era «una casa familiar» i «de veritat». El que més destaca és que tot sembla estar perfectament combinat, amb decoracions de tot tipus, que no obstant això no carreguen de forma exagerada l'ambient. «L'estil que m'agradava era un estil força net, amb tot blanc», començava explicant la jove, que també ha afegit que li han volgut donat també un toc de llar, amb certa presència de color. 

Laura Escanes ha explicat que la intenció és tenir «una casa familiar», i el seu comedor és un bon exemple
Laura Escanes ha explicat que la intenció és tenir «una casa familiar», i el seu comedor és un bon exemple | Youtube

 

Una de les parts de la casa més esperades ha estat el vestidor de Laura, que la jove ha volgut ensenyar tan sols «per sobre», per entrar en detalls i presentar tot el que hi ha en un vídeo separat. Pel que sembla, encara falta donar-li alguns retocs, i afegir-hi algunes peces de mobiliari. «Vull més prestatges per col·locar més sabates, les bosses les he d'organitzar millor», s'ha justificat la parella de Mejide. 

La 'influencer' ha presentat el seu vestidor «per sobre»
La 'influencer' ha presentat el seu vestidor «per sobre» | Youtube

L'habitació de Laura, el lavabo, la cuina...

La part de la casa que tothom esperava veure ha estat l'habitació de la mateixa Laura, sobre la qual la 'influencer' ha destacat la barreja de colors. Perquè no sigui tot blanc, ha decidit donar un toc més obscur a les parets, amb un verd aigua. El que sí que destaquen són els detalls, que a Laura «li encanten». 

Laura Escanes presentant la seva habitació
Laura Escanes presentant la seva habitació | Youtube

 

On no hi ha hagut gaire sorpreses és al lavabo de la casa on, això, sí, els dos utilitzen moltes caixes per «ordenar» una mica. De la mateixa manera que a la resta de l'immoble, la cuina també està plena de detalls. Finalment, els dos han sortit a fora de la casa, per ensenyar una mica la zona on acostumen a relaxar-se i a prendre el cafè. Si vols veure la casa sencera, a dalt t'hem deixat el vídeo.  

La cuina també està plena de detalls
La cuina també està plena de detalls | Youtube


Comentaris

envia el comentari