Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Es reprèn el judici de l'1-O al Tribunal Suprem

Risto Mejide i Laura Escanes pagaran uns 8.000 euros mensuals per una mansió a Barcelona

La nova llar està situada al barri de Pedralbes, un dels més exclusius de la ciutat comtal
La urbanització on residiran Mejide i Laura Escanes   | Cedida

 

Risto Mejide i Laura Escanes estan d’enhorabona. Després d’un any de relació, la parella catalana ha optat per fer les maletes i embarcar-se en el seu següent projecte: una mudança a un dels barris més exclusius i cars de Barcelona.

 

«Que millor que per celebrar un any de relació», hauran pensat. Per al seu projecte en comú, doncs, Mejide i Escanes han optat per mudar-se a Pedralbes. En concret, en una urbanització de cases de luxe que compta amb gairebé 20.000 metres quadrats i que compta amb diversos jardins, piscines i una pista de tenis.

 

La cuina amb sortida al jardí de la nova casa de Risto Mejide | Lecturas

 

 

 

Un lloguer de 8.000 euros mensuals

No és, precisament, un lloguer assequible. I és que el luxe —i més en una de les zones més privatives de la capital catalana— s’ha de pagar. És per això que Mejide i Escanes pagaran entre 8.000 i 10.000 euros al mes per residir a la urbanització esmentada.

 

Així mateix, la decisió ha estat molt premeditada. «Em moro d’il·lusió. Ens mudem», va escriure Escanes al seu perfil d’instagram mentre li deia a la seva parella: «T'has convertit en la meva llar, la meva família... i poder començar això junts em fa molt, molt feliç. Tu ets la meva casa».

 

El menjador amb sortida al jardí de la casa de Mejide | Lecturas

 

 

Una casa plena de luxes

El luxe és quelcom ineludible per aquest tipus de residències i, perquè no dir-ho, per aquest tipus de preus. El nou apartament de Risto Mejide i Laura Escanes compta amb 390 metres quadrats més uns 34 metres de terrassa.

El pis, segons ha tret a la llum ‘Lecturas’, compta amb quatre habitacions, un menjador, una cuina, diversos lavabos i tres places de garatge.

 

Un dels lavabos de la nova casa de Risto i Laura Escanes | Lecturas

 

 

La nova llar de Mejide i Escanes, finalment, compta també amb paviment de parquet, revestiments de marbre i calefacció, aire condicionat i diversos electrodomèstics d'alta gamma.