Risto Mejide i Laura Escanes pagaran uns 8.000 euros mensuals per una mansió a Barcelona

La nova llar està situada al barri de Pedralbes, un dels més exclusius de la ciutat comtal

La urbanització on residiràn Me
La urbanització on residiran Mejide i Laura Escanes   | Cedida

Risto Mejide i Laura Escanes estan d’enhorabona. Després d’un any de relació, la parella catalana ha optat per fer les maletes i embarcar-se en el seu següent projecte: una mudança a un dels barris més exclusius i cars de Barcelona.

«Que millor que per celebrar un any de relació», hauran pensat. Per al seu projecte en comú, doncs, Mejide i Escanes han optat per mudar-se a Pedralbes. En concret, en una urbanització de cases de luxe que compta amb gairebé 20.000 metres quadrats i que compta amb diversos jardins, piscines i una pista de tenis.

La cuina amb sortida al jardí de la nova casa de Risto Mejide
La cuina amb sortida al jardí de la nova casa de Risto Mejide | Lecturas

 

Un lloguer de 8.000 euros mensuals

No és, precisament, un lloguer assequible. I és que el luxe —i més en una de les zones més privatives de la capital catalana— s’ha de pagar. És per això que Mejide i Escanes pagaran entre 8.000 i 10.000 euros al mes per residir a la urbanització esmentada.

Així mateix, la decisió ha estat molt premeditada. «Em moro d’il·lusió. Ens mudem», va escriure Escanes al seu perfil d’instagram mentre li deia a la seva parella: «T'has convertit en la meva llar, la meva família... i poder començar això junts em fa molt, molt feliç. Tu ets la meva casa».

El menjador amb sortida al jardí de la casa de Mejide
El menjador amb sortida al jardí de la casa de Mejide | Lecturas

 

Una casa plena de luxes

El luxe és quelcom ineludible per aquest tipus de residències i, perquè no dir-ho, per aquest tipus de preus. El nou apartament de Risto Mejide i Laura Escanes compta amb 390 metres quadrats més uns 34 metres de terrassa.

El pis, segons ha tret a la llum ‘Lecturas’, compta amb quatre habitacions, un menjador, una cuina, diversos lavabos i tres places de garatge.

Un dels lavabos de la nova casa de Risto i Laura Escanes
Un dels lavabos de la nova casa de Risto i Laura Escanes | Lecturas

 

La nova llar de Mejide i Escanes, finalment, compta també amb paviment de parquet, revestiments de marbre i calefacció, aire condicionat i diversos electrodomèstics d'alta gamma.


Comentaris

envia el comentari