Risto Mejide i Laura Escanes se'n van de viatge romàntic

La parella, que viu en una contínua lluna de mel, ha publicat unes imatges des del seu destí escollit: Lisboa

Risto Mejide i Laura Escanes de vaitge romàntic a Lisboa
Risto Mejide i Laura Escanes de viatge romàntic a Lisboa | INSTAGRAM

La parella formada pel polèmic publicista Risto Mejide i la ‘influencer’ Laura Escanes segueix tan enamorada com el primer dia. Així ho demostren habitualment les imatges que publiquen a les xarxes socials, en les quals se’ls pot veure molt acaramel·lats i embarcats en una contínua lluna de mel que dura ja quasi dos anys, des que es van casar el maig del 2017.

Les mostres de l’afecte que es professen l’un a l’altra i les seves declaracions amoroses són quasi diàries, i es poden veure publicades sota el ‘hashtag’ #toelrrato.

La darrera escapada romàntica

El matrimoni ha realitzat nombroses escapades romàntiques des que es coneixen; han viatjat a Eivissa, Marràqueix o Egipte. Ara, se’ls ha tornat a veure de viatge d’enamorats i el destí triat aquesta vegada ha estat Lisboa.

A través del seu Instagram, la parella ha mostrat com gaudeixen dels petits carrers de Lisboa, amb algunes imatges en què se’ls veu molt compenetrats, mentre descobreixen els racons més màgics d’aquesta ciutat.

Risto Mejide i Laura Escanes estan molt enamorats
Risto Mejide i Laura Escanes estan molt enamorats | INSTAGRAM

 

No amaguen el seu amor

La diferència d’edat existent entre la parella -Risto amb 44 anys, i Laura, amb 22- sembla que no ha afectat gens ni mica la relació, tot i que moltes persones no els auguraven cap futur a llarg termini. Tot i les crítiques, la parella segueix tan enamorada com el principi i semblen fets l’un per l’altre.

Per ara però, tot i la seva felicitat i els continus rumors d’embaràs, tot fa pensar que volen esperar-se per convertir-se en pares. Han hagut de desmentir diverses vegades que ella estava embarassada; sembla que tenir fills, per ara, no forma part del seu futur immediat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lisboa

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

Risto Mejide, un camí professional complex

Professionalment, el publicista Risto Mejide té diversos projectes en actiu. Per una banda, acaba d’estrenar una nova temporada del seu programa d’entrevistes ‘Chester’ i per l’altre, ha iniciat un nou programa com a presentador de l’espai de sobretaula ‘Todo es mentira’, en el qual s’analitzen les notícies d’actualitat sota un prisma crític.

Pel que fa a aquest espai, actualment està en constant conflicte amb el mitjà ‘Ok Diario’ dirigit per Eduardo Inda, amb qui manté fortes desavinences arran de les publicacions que aquest diari ha realitzat sobre Pablo Iglesias, que tal com Risto ha volgut demostrar, són totalment falses.

Així mateix,el publicista ha pogut salvar la seva empresa personal de publicitat (After Share S.L) de la fallida, ja que aquesta arrossegava pèrdues i va estar a punt de plegar; al final però, el publicista ha aconseguit reflotar-la i tancar aquest 2018 amb uns beneficis aproximats de 80.000 euros.


Comentaris

envia el comentari