IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto Mejide no va respectar l'acord del seu programa amb David Bustamante

La discogràfica del cantant havia pactat que Bustamante assistiria si no es parlava ni de la seva vida privada, ni de la seva família ni tampoc de la separació amb Paula Echevarría

David Bustamante durant el programa 'All you need is love...o no'. | Telecinco

L'entrevista de David Bustamante al programa de Risto Mejide 'All you need is love ... o no' estava pactada per endavant. La discogràfica del cantant havia decidit quins temes es parlarien, com ara l'últim treball de Bustamante i la seva trajectòria professional, però també es va especificar que no es tractarien els temes de la separació amb Paula Echevarría, la comunió de la seva filla Daniela ni aspectes relacionats amb la seva família i vida privada. No obstant això, tal com informa 'Esdiario', Risto Mejide va decidir no fer cas a aquest pacte i li va preguntar per la seva ruptura sentimental: «Com David Bustamante afronta una ruptura?». Aquesta pregunta va deixar completament desencaixat al cantant, sobretot després del discurs que el presentador havia deixat anar just abans, donant suport a la parella. «Em molesta profundament quan els mitjans de comunicació ens fixem només en el principi o final de les relacions i no respectem que el que passa al mig que és únicament de les persones que ho estan vivint. Des d'aquí tot el meu suport a tu i la Paula, us estimo molt a tots dos», van ser les paraules de Risto.

El presentador va preguntar directament sobre la separació de David sense fer cas als requeriments del cantant i la discogràfica. Tot i que tots els teleespectadors estaven esperant algun tipus de pregunta com aquesta, Bustamante es va molestar i va contestar de la manera més contundent possible, disgustat amb l'actitud de Mejide: «No en parlaré ni bé ni malament. Mai estaria a televisió si no és pels mèrits propis de treballar». Tot i que David Bustamante podia imaginar-se que sortirien aquests temes a televisió per guanyar audiència, no s'esperava que el mateix Risto Mejide, que rebutja tot tipus de premsa rosa, acabés entrant també en la crisi sentimental per la qual està passant la parella i que tanta polèmica ha causat.


Comentaris

envia el comentari