Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'

Risto Mejide vol escriure una nova etapa en la democràcia espanyola

L'entitat necessita recollir signatures per a poder presentar-se als pròxims comicis

Molts es pensaven que la decisió de Risto Mejide de presentar-se a les pròximes eleccions del 10-N era mentida, però res més lluny de la realitat. El marit de Laura Escanes i presentador del programa de Cuatro 'Todo es mentira', ha reafirmat la seva convicció d'oferir una proposta diferent i compromesa en els pròxims comicis.

Així doncs, Mejide es presentarà amb 'PNLH' (Peor No lo Haremos), en format d'agrupació d'electors, ja que ja no són a temps de formar-se com a grup polític.

Només podran estar al poder una legislatura de quatre anys

En aquest sentit, un dels requisits d'aquesta modalitat és que només podran estar al poder una legislatura de quatre anys, requisit que s'adapta perfectament al que volia Mejide. Això no obstant, per a fer-ho primer han de reunir un total de 50.000 signatures, l'1% dels electors de la circumscripció per la qual es presenta, en aquest cas, Madrid. Per aconseguir-ho, ja han anunciat des del programa que es distribuiran taules per a tota la comunitat de Madrid i durant 13 dies hauran d'aconseguir reunir totes les signatures necessàries.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta tarde os contamos más sobre nuestra última locur... digo RETO. 15:45 en @cuatrotv @todoesmentira_tv #PNLH

Una publicación compartida por Risto Mejide (@ristomejide) el

D'aquesta forma, Mejide respon al cabreig que es va agafar després de saber que els grups polítics actuals no van aconseguir arribar a un acord. De fet, ja va avisar que, en el cas que es convoquessin eleccions de nou, ell es presentaria com un candidat ferm al canvi i la transparència. Caldrà veure primer si aconsegueix el suport d'un mínim d'electors i, llavors, veure si comença a escriure una nova etapa en la història democràtica del país.

També et poden interessar...