Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide, en perill per culpa d'una altra dona que no és Laura Escanes

La nova companya de Risto ve amb una actitud desafiant, cosa que podria fer perillar la seva feina

L'entrada de Mariló Montero a Todo es Mentira promet revolucionar el programa de Risto Mejide. I és que fins i tot el lloc de treball del mateix Risto està en perill amb la nova integrant.

La nova dona a la vida de Risto

A finals de setembre, ens sorprenien els impactants esdeveniments que estaven passant a la vida de Risto Mejide. Des de la seva separació amb Escanes, les novetats a la seva vida estan sent molt habituals. A més, poc després que Risto i la influencer confirmessin la ruptura, vam saber que una nova dona estava a punt d'entrar a la vida de Risto.

Es tracta de Mariló Montero, la periodista que substituirà Marta Flich durant la seva baixa per maternitat al programa de Risto. Fa un any, Atresmedia donava la benvinguda a Montero pel seu nou fitxatge com a col·laboradora de Pasapalabra. La periodista ja ha passat per múltiples cadenes, com Canal Sur amb què havia treballat abans de fitxar per a Antena 3 l'any passat.

Mariló Montero substituirà Marta Flich, que es troba de baixa maternitat
Mariló Montero substituirà Marta Flich, que es troba de baixa maternitat | INSTAGRAM @MARTAFLICH

En canvi, sembla que ara Mediaset també vol provar sort. El dimecres passat, vam poder conèixer la data de l'arribada de la nova companya de Risto. Es produiria aquest dimarts, 18 d'octubre del 2022.

Cuatro, per anunciar la data, va llançar una promoció del programa de Risto Mejide  que mostrava una reveladora actitud de Montero. Es tractava d'un vídeo on Antonio Castelo apareixia donant la benvinguda a la nova col·laboradora. Després, li va oferir triar la cadira on s'asseuria a partir d'aquest dimarts.

La presentadora i periodista Mariló Montero
La nova periodista de "Todo es mentira" | GTRES

«Aquí s'asseu el d'esquerres», li afirmava Castelo. «Els d'esquerres s'asseuen a tot arreu», va respondre llavors Montero, amb un to desafiador.

Tot seguit, es dirigeix a seure a la cadira de Risto Mejide. I malgrat els advertiments del seu company, la nova col·laboradora de Todo es mentida ocupa el seient del presentador. Sembla que les últimes actituds de la nova periodista podrien molestar força Risto, i fins i tot fer-li perillar el seu lloc de treball.

Risto, en perill per l'actitud desafiadora de la seva nova companya

Per si la seva actitud de la setmana passada no ens semblava prou provocadora, ahir Montero va deixar clar la seva intenció en la seva benvinguda al programa. El passat dilluns 17 d'octubre, la nova incorporació de Todo es mentira va estar present a En boca de todos. Allà, va parlar amb Diego Losada sobre el seu nou treball.

Inicialment, ella va assegurar que era una «manada de l'equip i del presentador», després de fer broma sobre «escollir la cadira de Risto». Després, Losada li va preguntar si estava «oxidada», i la periodista va contestar contundent.

Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira
La nova companya de Risto ho revolucionarà tot | Mediaset

«Diré que no, òbviament, estic per menjar-me. No ho estic perquè no he deixat mai de treballar. Una altra cosa és que jo he manejat els meus temps televisius, sóc una fixa discontínua de la televisió».

Després de la seva visita al programa de Losada, la periodista va acudir com a convidada al programa de Risto, sent rebuda per Marta Flich. Marta la va presentar com «el gran fitxatge de Mediaset». A més, Flich recorda a Mariló Montero la seva importància a la televisió, ja que va ser la «primera dona embarassada que va sortir a Telecinco».

«L'atreviment de quedar-te embarassada i témer pel teu lloc de treball», va confessar Flich.

Primer pla de Mariló Montero
La nova i prometedora companya de Risto | Europa Press

Després de presentar-la, Marta ha entrevistat Montero. El que més ha sorprès sobre la seva arribada al programa ha estat que ha dit «tenir comptes pendents amb Paolo Vasile». «El que em demani Paolo, ho faré».

Tot just uns minuts després d'això, es coneixia la notícia que Paolo Vasile serà reemplaçat. Serà Montero una de les últimes estratègies de Mediaset per superar la crisi d'audiència?