IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto Mejide protagonitza una tibant discussió amb un taxista de Madrid per l'1-O

El presentador va demanar al conductor que tragués la ràdio i davant la negativa, es va encarar a ell i va gravar la discussió en vídeo

Risto Mejide
Risto Mejide | CatalunyaDiari.cat

Sembla que Risto Mejide està una mica alterat aquests dies. Segons recull 'Ecoteuve', el presentador ha protagonitzat una tibant discussió amb un taxista de Madrid, qui pel que sembla no va fer cas a la seva petició que apagués la ràdio. «Li he demanat que apagués la ràdio perquè estaven parlant dels catalans. Quan ho he fet, m'ha contestat molt malament. M'ha dit que havíem llogat el servei però no havíem comprat el taxi», comentava el marit de Laura Escanes, qui a més va arribar a gravar la discussió i pujar el vídeo de l'enfrontament a les xarxes per després retirar-ho. «Teniu raó. Rectifico, esborro el vídeo, no està bé haver-ho penjat», es disculpava.

Pel que sembla, la baralla per la ràdio va anar a majors quan el presentador li va demanar al conductor que li donés el llibre de reclamacions. «Li he demanat el llibre de reclamacions i ell m'ha demanat el DNI. El senyor no m'ho ha volgut donar i li he començat a gravar. Malament per gravar-ho i publicar-ho. Així no es resolen les coses», reconeixia. I és que per si no fos poc, en l'enregistrament es veia com Risto filmava el nombre de llicència del taxista i la cara de l'home sorprès pel moment que estava vivint: «Saludi, saludi als milers de persones que l'estan veient».


Comentaris

envia el comentari