IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto Mejide es víctima d’amenaces a les xarxes socials

El publicista s'ha vist obligat a acudir a la policia després de rebre amenaces fins i tot de mort

No es pot dir que les xarxes socials i Internet siguin dolents, però tampoc es pot negar que hi ha molta gent que les utilitza per fer mal als altres. «La tecnologia no és bona ni dolenta, depèn dels usos que li donis», diu una dita de Benjamin Dickinson.

Tot i que serveis per aconseguir infinitat d'informació d'arreu del món i mantenir-nos connectats amb amics, és cert que cada vegada més hi ha persones que estan assetjades, reben insults i inclús amenaces de mort, com és el cas dels famosos. Ells gairebé sempre són criticats per algun aspecte de la seva vida, però sense una raó aparent, simplement perquè els anomenats 'haters' els ve de gust carregar contra algú. L'últim famós català que s'ha vist envoltat per polèmica a les xarxes ha estat Risto Mejide.

«Acabaré amb tu encara que sigui l'últim que faci a la vida»

No és la primera vegada que Risto pateix amenaces. A banda de ser criticat per la seva feina televisiva, sobretot pel seu caràcter, Mejide ha hagut de suportar tota mena de missatges ofensius d'ençà que anuncies que la seva parella era Laura Escanes, una 'influencer' molt més jove que ell. Van arribar a criticar durament a Laura per escriure a les xarxes socials «T'estimo» en català en comptes d'en castellà.

Però aquest cop ha estat diferent. Risto Mejide ha arribat a ser amenaçat de mort. Un usuari de les xarxes socials li va dir que o abandonava el país amb el seu fill de forma immediata o «te'n recordaràs d'aquest moment algun dia». El publicista també va rebre altres amenaces de mort, motiu que l'ha portat a prendre una urgent decisió.

Risto Mejide y Laura Escanes, más felices que nunca
Risto Mejide i  Laura Escanes, en una imatge publicada a les xarxes socials | Instagram @lauraescanes

 

Denuncia a la policia

Risto ha decidit denunciar aquest fet a la policia. Ho ha fet en una publicació a Twitter on, amb el seu to sarcàstic tan característic, ha mencionat a la Policia Nacional: «Hola, com que segurament no teniu feina, he pensat, res millor que entretenir-vos la tarda», ha escrit Mejide juntament amb les captures dels comentaris ofensius i amenaces.

Ràpidament, la policia espanyola ha respost amb les pertinents indicacions per poder actuar al respecte i denunciar els fets.


Comentaris

envia el comentari