Risto Mejide

Risto Mejide visita els presos independentistes de Lledoners

El publicista ho ha fet en el marc del programa ‘Todo es mentira’, que s’emetrà per Cuatro durant la tarda de demà

Risto Mejide ha sorprès tothom arran de l’última fotografia que ha penjat al seu compte personal d’Instagram. I és que el publicista barceloní ha visitat la presó de Lledoners on, presumiblement, s’ha reunit amb un dels líders independentistes empresonats. Està previst que el contingut de l’entrevista s’emeti durant la tarda de demà al programa de Cuatro ‘Todo es mentira’, on Mejide actua com a conductor.

L’entrevista ha estat sol·licitada per un dels presos

«Avui he tingut el privilegi de conèixer de primera mà una realitat que, malauradament, encara no m’havia explicat ningú». Aquestes paraules són les que el publicista ha escollit per complementar la publicació en qüestió, la qual també ha compartit al seu compte de Twitter.

En aquest sentit, i tal com explica el web del ‘Todo es mentira’, l’entrevista hauria estat sol·licitada per un dels presos independentistes. Davant la petició, Risto ha fet patent que «no soc independentista i crec que aquesta petició pot servir per atreure els focus cap al costat que els interessa a alguns, però hi aniré».

«Val la pena anar a la presó per la independència?»

Durant el programa, doncs, podrem veure al publicista realitzant preguntes com «escaparies ara com va fer Puigdemont?»,  «si ets un pres polític, per què d’altres polítics independentistes no estan a la presó?» o «val la pena anar a la presó per la independència de Catalunya?».  

També et pot interessar...