IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Risto torna a parlar del seu desafortunat comentari sobre la portada d''Inverviú' de Terelu Campos

Va riure del seu nu i ahir va demanar-li perdó a 'Sálvame' després d'haver tornat a llegir el seu tuit

Imagen de la polémica portada
Imatge de la polèmica portada de Terelu Campos | Interviú

Risto Mejide genera polèmica amb les seves paraules, trepitgi el plató que trepitgi. Mai es pot dir «d'aquesta aigua no beuré», i Risto va ser un clar exemple d'aquesta dita perquè el passat dijous va incomplir la seva paraula de no acudir a 'Sálvame' i va acudir al programa de 'La Fàbrica de la Tele' després d'una polèmica amb Terelu Campos.

No sabem si va ser per exigències de la cadena o no, ja que el seu programa 'Chester' s'emet al canal de Mediaset, però va haver de fer front a unes polèmiques paraules que va dir sobre la col·laboradora i filla de María Teresa Campos.

Risto va demanar perdó en una entrevista a Mila Ximénez

Risto Mejide va reconèixer que no va ser elegant, en una entrevista a Mila Ximénez, amb el tuit que li va dedicar a la filla de la mítica presentadora: «Li demanaria perdó a Terelu. Va fer la portada d''Interviú' i vaig posar un tuit 'erótico-festivo' que deia que encara no havia vist la portada i que la tapava Terelu», va assegurar.

Les dures paraules de Risto sobre Terelu van fer revifar la polèmica per a la filla de María Teresa. Resulta que la col·laboradora no porta gens bé que es comenti el seu pes i cos, sobretot després de no poder recuperar la figura que tenia abans de patir un càncer l'any 2012 i del que s'ha estat recuperant durant tots aquests anys.

El tema sobre el menjar i Terelu es va polemitzar i va saltar a les televisions després de protagonitzar el 'reality' amb la seva mare i la seva germana, ja que els realitzadors la treien menjant porres, comprant menjar o atipant-se en molts moments.


Comentaris

envia el comentari