URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Albert Rivera: «No perdré ni un segon en veure què és el que diuen de mi»

El líder de Ciutadans ha evitat parlar de la seva possible relació amb Malú durant l'entrevista que ha fet aquest matí a la COPE

 
Albert Rivera ha evitat parlar de la seva vida privada durant l'entrevista al programa 'Herrera en Cope'
Albert Rivera ha evitat parlar de la seva vida privada durant l'entrevista al programa 'Herrera en Cope' | COPE

El passat dimecres, 20 de febrer, Albert Rivera ocupava la portada de la revista ‘Semana’ acompanyat de Malú. La revista publicava en exclusiva la possible relació que estarien compartint la cantant i el líder de C’s i que va més enllà d’una simple amistat. Arran d’aquesta notícia han estat molt els mitjans que se n’han fet ressò.

Aquest dilluns Rivera tenia una cita amb els micròfons de la ràdio ‘COPE’ on ha participat en una entrevista al programa ‘Herrera en COPE’. El comunicador Carlos Herrera, no ha volgut deixar escapar la seva oportunitat i, al final de l’entrevista, ha preguntat al president de Ciutadans per les recents filtracions sobre la seva vida privada i l’escàndol que la seva possible relació amb Malú ha provocat durant els darrers dies.

Rivera evita respondre a la pregunta que li fa el comunicador durant l'entrevista
Rivera prefereix no opinar sobre allò que diuen els mitjans de comunicació sobre la seva vida privada | COPE

 

«No perdré ni un segon en veure què diuen de mi»

«Com s’ha sentit vostè durant aquest cap de setmana veient que els mitjans de comunicació abordaven la seva vida privada amb major o menor gràcia i amb major o menor encert?» Davant aquesta pregunta, el líder de Ciutadanslluny de donar la resposta tan esperada que confirmés o desmentís la seva relació amb la cantant, ha optat per eludir, en part, la pregunta del comunicador.

Així doncs, Rivera ha explicat que fa més de deu anys que treballa «pel meu país» i que fa molt de temps que intenta «governar aquest país» i que per tant «no perdré ni un sol segon en comentar quelcom sobre la meva vida privada» i ha afegit que «vull que l’important siguin els espanyols» i ha recalcat que «estic content de tenir un gran equip». El president de C’s ha assenyalat que entén que quan una persona és un personatge públic «ha d’aguantar certes coses».

«No perdré ni un segon en veure què és el que diuen de mi» ha insistit novament Rivera que ha aprofitat per llençar un nou missatge per als seus seguidors: «És més important Espanya i els espanyols i jo no entraré mai a la vida dels altres» ha sentenciat.


Comentaris

envia el comentari