Muntatge de Rocío Flores i els seus germans, David Flores Carrasco y Lola

Ro plora desconsoladament pels seus germans Lola i David Flores Carrasco

David Flores Carrasco veu com la col·laboradora de Telecinco pateix per ell i per la seva germana petita

David Flores Carrasco va veure com la seva germana esclatava per complet a la seva tornada a El programa de Ana Rosa. Ho va fer només 24 hores després que la seva mare parlés sobre ella i la resta de la família en el seu debut a l'espai matinal de Telecinco.

La germana de David Flores Carrasco no es va poder esplaiar tant com en altres intervencions com a col·laboradora del programa. I és que la noia no va aguantar més la pressió mediàtica que està patint els últims mesos amb tots els temes familiars que li pertoquen.

Rocío Flores plorant
Rocío Flores no ha suportat més la pressió | Telecinco

Especialment, a la germana de David Flores Carrasco l'ha afectat tot el que va suposar l'emissió de la docusèrie Rocío, explicar la verdad para seguir viva. En aquest documental que va realitzar la seva mare al costat de La Fábrica de la Tele, Rocío Flores sortia molt mal parada i era acusada per la seva mare de donar-li una pallissa el 2012.

Un episodi traumàtic per a Carrasco que la seva filla no voldria mai que hagués sortit a la llum, com va declarar ahir en directe amb Joaquín Prat.

Rocío Flores no aguanta la pressió mediàtica i es trenca com mai

El cas és que Rocío Flores es va trencar com mai no havíem vist abans i la jove va plorar en un plató de televisió. Hores abans, la seva mare no va dubtar a donar la cara davant de totes les polèmiques familiars, però si hi ha un fet que va cridar l'atenció va ser la petició que Carrasco va fer a Rocío Flores.

«Ha arribat el moment que a la meva filla la deixi de banda», sentenciava al·ludint a la pallissa que va patir per part de la jove. «A ella li suposa dolor i a mi em mata haver de viure el mateix», explicava fa un parell de dies.

Rocío Flores plorant a un plató
Rocío Flores es va trencar parlant sobre la seva mare a la seva tornada a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

La resposta de Rocío no es feia esperar i posava de manifest la decepció que li havia provocat que la seva mare l'exposés tant a la docusèrie.

«No canvia res. M'hauria agradat que m'hagués deixat de banda des del minut zero en què es va fer el documental. Però el que està fet, està fet», ha començat dient la filla d'Antonio David Flores.

I és que la germana de David Flores Carrasco continua veient molt difícil que es produeixi una reconciliació amb la mare. «Tinc present des de fa molts anys que no hi haurà reconciliació, i més després del documental», confessava en directe.

La col·laboradora es trenca pels seus germans Lola i David Flores Carrasco

A més, la filla de Rociíto no s'ha oblidat de dues persones que pateixen molt d'un temps en aquesta part. Parlem dels seus dos germans, Lola i David. La jove assegurava que pateix per ella mateixa, «però tinc dos germans i em fan mal tots dos. Tinc una germana de 9 anys i em fan mal també moltes coses», ha confessat intentant no trencar-se, fet que ha passat segons després.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
La germana de David Flores Carrasco es va trencar en parlar del jove | GTRES

Quan ja no tenia forces per plorar, Rocío Flores ha estat ajudada per Joaquín Prat, molt incòmode durant aquesta breu entrevista en veure l'estat de la col·laboradora.

I és que Rocío Flores s'ensorrava en directe en escoltar Joaquín Prat. El presentador li confirmava que des d'ahir El programa de Ana Rosa no parlarà del dolorós episodi en què va donar una pallissa a la seva mare.

Després de veure com l'ajudava el presentador del programa, la germana de David Flores Carrasco tornava a trencar-se un cop més. Un plor que provocava la llàstima i el desconsol del mateix Prat i de la resta de col·laboradors.