Roben 62.000 euros a Sonia Monroy a Barcelona

La cantant i actriu barcelonina hauria estat robada només aterrar a l'aeroport del Prat

Sonia Monroy
Sonia Monroy, en arxiu   | Youtube

«Merda de país sense seguretat. Ens acaben de robar només arribar a Barcelona». Aquesta ha estat la taxativa i sorprenent queixa que l’actriu i ballarina catalana, Sonia Monroy, ha dut a terme aquest dimarts, 26 de juny, a través de les xarxes socials.

No s’ha estat de res. I és que Monroy, que acabava d’aterrar a l’aeroport del Prat amb un vol procedent dels Estats Units, s’ha queixat que algú li havia furtat la considerable xifra de 62.000 euros al mateix recinte aeroportuari de Barcelona.

Un rólex de 25.000 euros, 9.800 en efectiu i els seus anells de boda

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ no ha tingut cap mena de mirament en relatar que estava «destrossada» pel fet que algú li hagués robat un rólex de 25.000 euros, 9.800 en efectiu, els seus anells de boda, els seus documents sobre la residència americana que té amb la seva parella i un moneder el contingut del qual no ha sortit a la llum.

Sonia Monroy, a la imatge on explica que ha estat robada
Sonia Monroy, a la imatge on explica que ha estat robada | CatalunyaDiari.cat

 

Ha estat, de fet, la mateixa Monroy qui ha compartit la denúncia a través de l’Instagram ‘stories’. La cantant, qui ha explicat que «només arribar a Espanya ens roben, i ja no és el valor monetari, sinó el sentimental», ha explicat: «Quin fàstic de ‘gentussa’».

«País de merda»

Ha estat la dura crítica de Monroy a l’estat espanyol després que, només accedir a Espanya, li hagin robat tota mena d’objectes que van més enllà «del sentit monetari» i s’escapa del vessant més «sentimental».

Imatge de la denúncia interopsada per Sonia Monroy
Imatge de la denúncia interposada per Sonia Monroy | Instagram

 

La denúncia, així mateix, ja ha estat interposada i caldrà esperar a veure si els Mossos d’Esquadra aconsegueixen detenir el lladre. Els objectes, finalment, haurien estat furtades a Monroy i la seva parella en el pas entre baixar de l'avió i recollir les seves maletes


Comentaris

envia el comentari