Roben el seu nou cotxe a Ana Rosa Quintana

La periodista ha explicat que li van furtar la mateixa nit que va sortir del concessionari

La periodista Ana Rosa Quintana
La periodista Ana Rosa Quintana | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha passat el que segurament ha estat un dels estius més difícils de la seva vida. La periodista ha hagut de viure la detenció del seu marit, Juan Muñoz, i la mort de la seva amiga i veïna Natàlia, dona de Raúl del Pozo. 

Aquestes, però, no han estat les úniques desgràcies a les quals la presentadora de Telecinco ha hagut d'enfrontar-se les últimes setmanes. I és que, segons ella mateixa ha explicat al seu programa, aquest estiu també ha patit un robatori: «Em van robar el cotxe nou. No vaig arribar ni a donar un passeig», es lamentava.

Li van robar el cotxe el dia que l'estrenava

Ana Rosa Quintana ha aprofitat per explicar la seva experiència personal després que en el programa matinal d'aquest 11 de setembre hagin emès un reportatge sobre l'augment de robatoris de vehicles i les tècniques que utilitzen els lladres. «Segons va sortir del concessionari, el vam aparcar a casa i l'endemà al matí, no estava», assegurava la presentadora.

Per la seva banda, Joaquín Prat afegia que també tenia diverses persones conegudes del seu entorn que havien patit aquest tipus de robatoris, que ja estan començant a convertir-se en una gran preocupació.

No ha estat el pitjor estiu de la seva vida

L'estiu d'Ana Rosa Quintana «no ha estat el millor» a causa de tots els infortunis que ha hagut de viure, però tot i això assegura que «tampoc ha estat el pitjor». «Fa quatre anys, al juliol, va morir la meva mare i això sí que és un dolor que et dura tota la vida», comentava.

El marit d'Ana Rosa, Juan Muñoz, va ser detingut el passat mes d'agost acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i un altre d'extorsió, en relació amb el conegut 'Cas Villarejo'. La presentadora, que aleshores es trobava de vacances, va enviar una carta al programa uns dies després i Joaquín Prat la va llegir en directe: «Han estat dos dies d'incertesa però ja estic més tranquil·la, tot i això, cal ser prudent, i cal deixar a la justícia treballar», declarava.

Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz
Ana Rosa Quintana amb el seu marit, Juan Muñoz | CatalunyaDiari.cat

 

Després de tornar a la feina, Quintana va explicar que tenia coneixement que «des de fa 10 anys un germà de Joan i una altra persona tenien un plet amb Hisenda. Ell i la seva família l'ajudaven a resoldre-ho», volen deixar clar que en tot moment el seu marit «col·labora amb la justícia».

Malgrat això, la periodista va anunciar que no tornaria a parlar sobre aquest tema, fins i tot quan hi hagi alguna novetat noticiable que s'hagi de comentar al programa: «No sóc la persona més adequada per informar d'un tema que afecta la meva família», finalitzava.


Comentaris

envia el comentari