rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Roben el mòbil de la presentadora Nuria Roca a Nova York

Així ho ha explicat ella mateixa a les xarxes socials
Imatge d'arxiu de la presentadora Nuria Roca. | GTRES

 

La presentadora catalana Nuria Roca va ser víctima d'un robatori el passat dissabte, 28 d'abril, durant unes vacances amb la seva família a la ciutat de Nova York, als Estats Units, segons ha relatat ella mateixa al seu compte oficial d'Instagram. 

 

Així doncs, i davant d'aquest fet —que en un principi li va xafar completament les vacances—, la presentadora ha volgut compartir la seva experiència amb els seus seguidors d'Instagram, acompanyant el text d'una imatge de la seva filla dins una cabina telefònica de Nova York. 

 

Roca veu la part positiva del robatori  

Un robatori sobre el qual la presentadora diu que l'ha «fet passat per diferents estats: indignació, empipament monumental, aclaparament, mono, ansietat, empipament suau i l'actual, tranquil·litat moderada». 

 

Sorprenentment, i després de passar per diferents estats com la ràbia o la indignació, la presentadora acabar agraint al lladre en qüestió el robatori del seu mòbil, ja que d'aquesta manera es va centrar més l'atenció als seus, sense distraccions.

 

 

Més pendent dels petits detalls

«Acabaré donant-li les gràcies per fer que aquest viatge i el que queda d'ell sigui més llarg, per fer que estigui més pendent d'aquells que tinc al costat, per tornar a mirar per la finestreta, per guanyar temps i per poder perdre'l així, sense més…», explica Roca.

 

Després d'aquesta reflexió, Nuria Roca confessa que «a partir d'ara, de tant en tant em robaré el mòbil per assaborir el temps una mica més…». Unes paraules que han estat molt aplaudides per tots els seus seguidors i amics, ja que l'han animat a gaudir de la família, així com de la magnífica ciutat de Nova York.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris