Roben tots els mobles a una parella per publicar una foto a Facebook

L'empresa de mudances no va ser, finalment, tal

Una parella britànica s'ha trobat amb un cas sorprenent que els ha truncat la il·lusió de mudar-se d'habitatge. Ho recull aquest dijous el diari LaInformacion.com, que explica que Becky Szenck i Mark Higgins van publicar una fotografia a les xarxes quan van recollir totes les pertinences de casa i tenien tots els mobles fora de lloc, a punt per ser traslladats. Hi apareixien tots dos amb el seu bebè en una habitació buida.

Després de fer-se-la, van penjar-la a Facebook, on van explicar que aquella mateixa tarda es mudarien al seu nou habitatge. Va ser la pista perfecta per a uns lladres que van poder llegir el missatge a través de la xarxa social i va presentar-s'hi amb un camió fent-se passar per l'empresa de mudances. Amb una sorprenent eficàcia i rapidesa, van carregar tots els mobles al seu vehicle. Segons explica la dona, li van semblar «molt professionals». S'ho van endur tot: des de la nevera fins a la roba, passant pels mobles del menjador, el sofà o el bressol del seu bebè.

Però es van adonar que tot plegat era un robatori quan, hores més tard i ja a la casa nova, els mobles no arribaven. Va ser llavors quan, per culpa d'una fotografia a Facebook, van adonar-se que els havien robat 12.000 euros en mobiliari.