Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal confessa la data en què haurà d'acomiadar-se a 'Pasapalabra'

Ja hi ha data de comiat de Roberto Leal cap a aquests concursants

Roberto Leal s'ho passa com un nen al programa Pasapalabra. Des que presenta el famós concurs, la vida del periodista no ha fet res més que fer-se molt més emocionant. Però encara més, des que aquests dos concursants competeixen entre si.

I és que el suspens al plató ha pujat com l'escuma per la competició entre Rafa Castaño i Orestes. Els concursants competeixen entre si des de fa mesos. I encara els costa atrapar el pot.

La seva trajectòria durant el programa no només ha causat expectació dins del concurs, sinó també fora. L'espai de Roberto Leal ha esdevingut el més seguit d'entre els espanyols. Aquest format ja compta amb diversos rècords d'espectadors i, fins i tot, disputa per ser el més vist a la televisió.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal ha tocat el cel sent presentador de Pasapalabra | Antena 3

Roberto Leal i el seu triomf televisiu

Per entendre aquest èxit, cal destacar que Roberto Leal dona la benvinguda cada tarda a celebritats i cares conegudes del panorama nacional. Amb ells, dos concursants «anònims» competeixen entre si fins a arribar al rosco. Això sí, tot i ser persones no conegudes, la seva popularitat sol disparar-se després d'involucrar-se en un programa així.

De fet, és el que crida més l'atenció, els duels entre els dos participants. I aquesta vegada els ha tocat a Rafa Castaño i Orestes endur-se tota l'atenció. Un d'ells estaria a punt d'emportar-se el pot milionari i tenir el títol de guanyador.

Així que Roberto Leal aviat podrà posar data per fi del ja famós duo. I, el més important, ja mateix lliurarà el premi.

Orestes Barbero només té 25 anys però ha demostrat ser tot un mestre de les paraules. Va aparèixer, per primer cop, l'any 2016.

Estudia la carrera de Fiolosofia per la Universitat de Salamanca i es va graduar en Filologia. El seu objectiu a la vida és convertir-se en professor.

Tot i que aquest somni pot esperar ja que, ara mateix, es pot dir que ha esdevingut el mortal més famós d'Espanya. De fet, més d'una vegada ha declarat que la seva vida ha canviat força des que surt per televisió.

Muntatge amb fotos d'Orestes Barbero i Roberto Leal.
Roberto Leal amb Orestes | Antena3

Per part seva, Rafa Castaño té més experiència que el seu company. El sevillà, ciutat també de Roberto Leal, de 32 anys es va llicenciar en Periodisme i des de fa anys es dedica a concursar per la tele. Abans ja ho vèiem a Saber y Ganar de La 2 i al mateix programa de Roberto Leal, però a Telecinco .

Una de les aficions és la lectura. De fet, forma part d'una famosa associació de lectura a la seva ciutat natal, Caòtica, on ha invertit gran part dels diners que ha guanyat concursant. A aquest andalús li agradaria poder optar a les oposicions de bibliotecari.

Però, quan podrem veure el duel final? Molts seguidors apunten que serà el febrer del 2023. Sobre aquesta data serà quan arribi «l'abast el rècord de diners repartits». «No el repartiran fins que s'arribi al rècord, que se situa en 2.190.000 euros», assegura una fan.

Roberto Leal haurà d'esperar una mica més per fer història de la televisió.