Roberto Leal i Anne Igartiburu durant les Campanades 2020

Roberto Leal s'emociona en directe recordant el seu pare a les Campanades

El presentador ha volgut recordar totes aquelles persones que ens han deixat el 2019

La passada nit de Cap d'Anyens ha deixat moltes anècdotes, sobretot pel que fa als famosos que les cadenes de televisió del nostre país han escollit per presentar les tradicionals Campanades.L'original vestit de Cristina Pedroche i el pentinat de Paz Padilla a Telecinco han estat en boca de molts, però sobretot ha destacat un emotiu missatge de Roberto Leal, qui fa tan sols uns dies va perdre el seu pare. 

«Els que han marxat d'alguna manera segueixen presents»

Al costat d'una somrient Anne Igartiburu, Leal ha aprofitat un moment tan especial per recordar aquells que ens han deixat el 2019. «Vull aprofitar aquest moment també per enviar una abraçada enorme a les persones que durant aquest 2019  han patit una pèrdua a casa. Moltes persones em deien 'Roberto, estem amb tu', en un any com aquest, en el qual desgraciadament ha marxat el meu pare fa molt poc», ha començat el presentador.

«Jo sé que totes les persones que han marxat aquest any d'alguna forma també segueixen presents en un dia com el d'avui, fent-nos companyia», ha insistit. En aquest sentit, el presentador, visiblement emocionat, ha destacat que cal «gaudir de la vida». «No ens adonem, i tenim trucades perdudes dels nostres pares, tenim missatges i sempre els anem postposant, i algun dia serà tard. S'ha de gaudir de la vida i gaudir de la gent que més estimem, que al cap i a la fi és l'únic important», ha conclòs l'andalús. 

També et pot interessar...