ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Roberto Leal gaudeix de vacances amb la seva parella a Amsterdam

El periodista ha escollit aquesta ciutat per fer una escapada romàntica amb la seva dona i descansar de la seva apretada agenda laboral
Roberto Leal gaudeix de les seves vacances amb la seva parella | INSTAGRAM @ROBERTOLEALG

 

Roberto José Leal, més conegut com a Roberto Leal, s’ha convertit en un dels rostres de la televisió més coneguts a escala nacional i és un dels presentadors amb més seguidors. El seu caràcter espontani i proper està molt ben valorat per l’audiència, i ara s’ha animat a compartir fotografies de les seves vacances amb el públic d’Instagram.

 

Tot i mantenir un ritme de vida molt accelerat a causa dels compromisos i projectes laborals, Roberto Leal ha decidit emprendre un viatge romàntic amb la seva parella per poder descansar. Això és el que ens ha ensenyat a través de les seves darreres publicacions al seu perfil d’Instagram, on compta amb milers de seguidors.

 

Les idíl·liques vacances de Roberto Leal

Així doncs, Roberto Leal i la seva dona, Sara, han gaudit d’uns dies d’aventura a la capital d’Holanda, encara que ja l’havien visitat anteriorment, per recuperar temps junts. «Quatre dies per davant d’escapada necessària per (re) connectar amb les hores llargues, els passejos sense fi i les xerrades de sobretaula», comentava el periodista en la publicació d’una fotografia amb les privilegiades vistes de la seva habitació d’hotel.

 

 

 

Aquest merescut descans del presentador de TVE ha arribat després que passés uns dies a la platja amb la seva filla Lola, amb qui sempre gaudeix i sempre procura estar. Fa poc més d’una setmana que va iniciar les seves vacances, i sembla que està aprofitant al màxim aquests dies lliures.

 

 

 

És segur que Roberto Leal estava desitjant més que mai aquestes vacances, ja que la seva trajectòria professional s’ha accelerat des que va ser escollit per presentar ‘Operación Triunfo 2017’. Des de llavors, la seva agenda no ha fet més que créixer i s’ha convertit en un dels rostres representatius de TVE.

 

Ara mateix es troba al capdavant del programa ‘Vaya Crack’, després d’haver capitanejat continguts especials i diverses gal·les d’’OT’. No podem evitar preguntar-nos si tornarem a veure’l presentant la pròxima edició del concurs de talent musical.

 

També pots llegir...