Primer pla de Roberto Leal

Roberto Leal es posa seriós i frena 'Pasapalabra': quants diners estan en joc

A l'última emissió del programa, el sevillà ha donat un toc d'atenció a dos dels seus concursants

'Pasapalabra' té un dels presentadors més estimats de la televisió. Això sí, encara que Roberto Leal és una persona molt amable i cordial, no li tremola el pols quan ha de posar ordre a la sala.

El duel entre Fer i Moisés ja està engreixant el pot del programa amb 706.000 euros. Una quantitat envejable, però que no s'apropa al rècord d'Orestes i Rafa, que van comptar amb un pot de més de 2 milions d'euros abans que el sevillà guanyés el premi.

Fer i Moisés ja s'han enfrontat 54 vegades i cada tarda mantenen l'audiència nerviosa mentre completen les 25 paraules d''El Rosco'. Tot i això, aquest dimarts els protagonistes no van ser ells.

Passaparaula
'Pasapalabra' fa 22 anys que s'emet | Atresmedia

Dos convidats sembren el caos

Cap dels dos concursants va aconseguir completar 'El Rosco', així que la tarda va acabar amb un empat. A Fer i Moisés, els van acompanyar la presentadora Inma del Moral, el cantant Juan Peña 'El Lebrijano', el tenor Juan Manuel Zapata i la també cantant Lucrecia.

En una de les proves, 'La Pista', hi ha hagut una polèmica per l'actitud de dos dels convidats. Era el torn de Juan Peña i Lucrecia, que havien d'endevinar la cançó que 'Pasapalabra' havia triat per a ells.

Una prova que enganya molt perquè sembla senzilla, però molts concursants tenen problemes. Sigui per nervis o per altres raons, a alguns se'ls complica el desenvolupament de la tasca.

Lucrecia i Juan la tornen a 'liar'

Roberto Leal, abans de donar pas a la música, ha volgut saber si els convidats tenien preparada alguna «sorpreseta» per a aquesta ocasió. D'aquesta manera, el presentador ha advertit els cantants perquè tots dos ja van sembrar el caos al programa anterior.

La cançó que 'Pasapalabra' tenia preparada aquesta vegada era un tema del 1993. Amb les primeres notes, tant els concursants com els convidats han intuït que es tractava d'una cançó discotequera.

Lucrecia i Juan Peña han intentat treure alguna pista sense cap èxit, perquè no tenien ni idea de què podria ser. «És que tu em treus a mi de Chiquetete, de Julio Iglesias i de Camarón, i em perdo», va dir el xerès al descobrir que la lletra de la cançó era en anglès.

Imatge de Juan Peña i Lucrecia a 'Pasapalabra'
A Juan Peña i Lucrecia els va costar endevinar la cançó | Antena 3

Roberto Leal recorda les normes

Amb la tercera pista, Lucrecia ha aconseguit ubicar la cançó, però no sabia ni la lletra i encara menys el títol. La cantant va taral·lejar el tema amb intenció que donessin per vàlid l'encert, però Roberto Leal no ha passat per alt les regles del 'Pasapalabra'.

Després d'això, 'El Lebrijano' ha indicat que es tractava de Rolling Stones. Les protestes van començar a ressonar per tot el plató i, davant d'elles, Roberto Leal es va haver de posar seriós. «No val taral·larejar, ni la música ni l'intèrpret. 22 anys té 'Pasapalabra'. D'acord?», va dir contundentment el presentador.

El xerès troba la tecla

La prova ha seguit i Leal ha hagut de tenir una mica de paciència amb Juan Peña perquè era la primera vegada que participava a 'Pasapalabra'. Un fet que no ha agradat gens a Lucrecia perquè creia que el cantant estava tenint avantatge sobre ella.

Finalment, 'El Lebrijano' ha trobat la resposta correcta. La cançó es tractava de 'Mr. Vain', de Culture Beat.