Primer pla de Roberto Leal

Roberto Leal publica un vídeo amb el seu fill Leo que destapa el gran secret

Roberto Leal ha revelat una cosa que es desconeixia

Roberto Leal és un presentador molt estimat de la televisió del nostre país i també un dels més reeixits. I és que és líder dels divendres amb 'El Desafío', sense passar per alt que escombra els seus competidors amb el concurs 'Pasapalabra'. Un format aquest darrer per al qual es prepara de manera molt especial i ara ho hem descobert.

El sevillà ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials en companyia del seu fill petit, Leo. Aquest és testimoni del secret més gran. Exactament ho és de com Roberto s'exercita a casa per parlar el més ràpid possible al conegut rosco final.

Roberto Leal descobreix la veritat

El presentador andalús és responsable en gran part de l'èxit de 'Pasapalabra', ja que al concurs aporta naturalitat i simpatia. Però també un verb molt fluid i una rapidesa oral necessaris per a la darrera prova de cada tarda. Sí, El Rosco en què el concursant juga contrarellotge per intentar resoldre totes les definicions d'aquest.

Roberto, especialment en les últimes voltes del cercle, ha de ser molt veloç amb les definicions. És clar, perquè és la manera que el participant en qüestió pugui completar El Rosco abans que s'acabi el temps.

Davant d'aquesta circumstància, Leal es prepara a casa. Fins ara desconeixíem com ho feia, però ara hem sortit de dubtes. Ha estat ell qui ho ha revelat compartint un vídeo a les stories del seu compte d'Instagram amb el seu fill petit.

Roberto Leal
Roberto Leal entrena la seva fluïdesa amb embarbussaments | INSTAGRAM

La publicació comença escoltant-se al sevillà dir: «Mira, Leo, així prepara el teu pare els roscos de 'Pasapalabra'». Tot seguit, se'l sent recitar un complicadíssim embarbussament que té a la pantalla del seu ordinador, embarbussaments que té frases tan enrevessades com «broda la vora brodadora, brodant brodadament, borrets a les vores, d'aquells brodats verds».

A gran velocitat recita aquestes frases Roberto i després de finalitzar-les li pregunta a Leo: «Què et sembla? No estic bé, oi?». El seu fill té dos anys i encara no és capaç de respondre-li, però fa un balboteig que sembla dir: «Sí».

Roberto Leal ma del seu fill
Roberto Leal té com a 'ajudant' el seu fill Leo | INSTAGRAM

Una situació davant la qual se sent fer un petó al petit, que és el seu company més fidel en la complicada tasca 'd'entrenar-se' per millorar la seva rapidesa oral. I això també ho aconsegueix rapejant, cosa que li agrada fer i que no ha dubtat a mostrar en nombroses ocasions a les seves xarxes. Li encanta improvisar lletres.

Roberto Leal viu el seu dia professional més especial

El marit de Sara Rubio avui viurà un dia que passarà a la història de la seva carrera professional. El motiu és que en una emissió nocturna, que ha generat moltes crítiques, es lliurarà el pot més gran de la història de 'Pasapalabra'. Ni més ni menys que més de 2.200.000€.

Roberto donarà aquest suculent premi a un concursant: Rafa o Orestes. No sap qui serà el milionari, encara que una filtració aposta pel segon. El que sí que se sap és que Leal farà una cosa única en la trajectòria del format i en la seva pròpia.

Com no podia ser d'una altra manera, ell està encantat amb el que passarà aquesta nit. Encara que, per altra banda, està trist d'haver d'acomiadar-se dels dos concursants esmentats. Els hi ha agafat molt afecte i és lògic, ja que algun ha estat al seu costat en més de 300 programes.

Tant és així que no ha dubtat a dedicar-los un vídeo especial a través d'Instagram.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!